Cocktails & more

Etos loves tea

Etos After Dinnermg 174x300 - Etos loves teaGoed nieuws voor theeleuten. Etos lanceert een eigen kruidentheecollectie met 7 overheerlijke melanges, helemaal biologisch. Voor elke dag en mood is er wel een. Want Etos loves tea.
Etos Thee nieuw sfeerbeeldmg 300x200 - Etos loves tea
Alle Etos kruidenthee melanges zijn 100{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} biologisch en om jouw kopje thee zo puur en intens mogelijk te maken, gebruikt Etos alleen de allerbeste ingrediënten. De kruiden worden met zorg gereinigd, gesorteerd en gemixt om zo de hoogste kwaliteit te waarborgen.
Etos Good Nightmg 176x300 - Etos loves tea
Smaakbeleving
Niet alleen de thee, ook de theezakjes zijn gemaakt van papier dat volledig biologisch afbreekbaar is. Daarnaast zorgt het theezakje voor de maximale opname van smaak en functionele eigenschappen van de kruidenmelanges.
Sfeerbeeld 1mg - Etos loves tea
7 Days – 7 Moods – 7 Flavors
Kruidenthee, we zijn er al eeuwen dol op. Voor de smaak, voor je gezondheid, de gezelligheid of om gewoon lekker op te warmen. Voor elke smaakvoorkeur en mood heeft Etos een perfecte theematch! Met de zeven verschillende soorten kun je elk moment van de dag van een andere thee genieten. Drink bijvoorbeeld refresh als opkikker na het sporten of good night voor een goede nachtrust. Dat maakt jouw theemoment net even bijzonderder. En, de mooie verpakking maakt je meteen vrolijk!
Etos Harmonymg 174x300 - Etos loves tea
Wist je dit al?
* Nederlanders drinken gemiddeld twee koppen thee per dag, zo’n 90 liter per jaar. Daarbij is kruidenthee zelfs populairder dan groene thee. (Bron: KNVKT, 2012)
* Kruidenthee is niet, zoals normale thee, gemaakt van de theeplant (de Camellia sinensis), maar een mix van de gedroogde blaadjes, zaden, wortel en/of bast van bepaalde planten, kruiden en specerijen. Door hier thee van te zetten, kun je op een makkelijke manier profiteren van al het goeds wat deze natuurlijke ingrediënten te bieden hebben. Info: www.etos.nl.

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress