Accessories

Extra lange fairtrade hamamdoeken

IMG 0112mg 267x300 - Extra lange fairtrade hamamdoekenHappy Towels verovert Nederland met extra lange fairtrade hamamdoeken. Dankzij deze doeken van maar liefst 2.10 meter liggen er nooit meer blote voeten in het zand. De lengte maakt ze bovendien ideaal als omslagdoek of voor thuis over de bank.
hamamdoek katoen pompoen oranje19mg - Extra lange fairtrade hamamdoeken
Happy Towels presenteert dit seizoen een compleet nieuwe collectie doeken, gemaakt van zachte bamboevezels met katoen. De collectie is van eigen ontwerp en wordt fairtrade geproduceerd. Uitgevoerd in frisse kleuren als ochtendnevelblauw, lavendel, zandrood, olijfgroen en diverse combinaties met crème. Daarnaast komt Happy Towels ook met nieuwe doeken van 100{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} katoen in bijvoorbeeld marshmellowroze, pompoenoranje en leisteengrijs.
hamamdoeken op krukmg - Extra lange fairtrade hamamdoeken
Anders dan anderen
De hamamdoeken komen oorspronkelijk uit Turkije, waar ze gebruikt worden in badhuizen. Ook de handdoeken van Happy Towels worden vervaardigd in Turkije, door wever Metin en zijn familie. Maar de hamamdoeken van Happy Towels zijn anders dan anderen. Ze hebben bijzondere kleuren, opvallende dessins en een unieke weeftechniek. Zo wordt de nieuwste lijn deels geproduceerd van bamboegaren, waardoor de doeken heel zacht en absorberend zijn.
hamamdoek bamboe creme geel27mg - Extra lange fairtrade hamamdoeken
Verbeter de wereld, begin bij je handdoek
Cor Sandburg is het brein achter Happy Towels. Een paar jaar geleden ontmoette hij wever Metin in Turkije. Geïmponeerd door de kwaliteit van zijn hamamdoeken en overtuigd van de potentie, begon Cor in Nederland de webwinkel Happy Towels. Elke nieuwe lijn die hij uitbrengt, is mooier, handiger én duurzamer. Maar hij verbetert ook de regio waarin ze gemaakt worden: een deel van de opbrengst gaat naar een Turks goed doel dat studiebeurzen verstrekt aan meisjes uit arme gezinnen. De lijfspreuk van Happy Towels is dan ook met een knipoog: verbeter de wereld, begin bij je handdoek. Info: www.happytowels.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress