Accessories Fashion

Feestelijke hakken

STEVEMADDEN DRESS GALACTIK RHINESTONES EUR10999mg 300x300 - Feestelijke hakkenDit seizoen verovert Steve Madden ieders modehart met een collectie waarin we veel bloemenprints en opvallende details zien, variërend van espadrilles en platte sandalen tot sneakers en feestelijke hakken. Een schoen voor elke outfit in thema’s als Flower Power, Natural elements, Flat out fabulous en Glam squad. Info: www.stevemadden.eu

STEVEMADDEN DRESS JILLYY BLUSH SUEDE EUR9999mg 300x300 - Feestelijke hakken
Geen verfijnde bloemenprints bij Steve Madden, maar grote opvallende bloemen in frisse kleuren. De Spring/Summer 2015 collectie heeft mooie motieven die ideaal zijn voor elke gelegenheid. De SANDDY is de perfecte platte sandaal met een edgy ritsdetail. Een in het oog springende bloemenprint gecombineerd met een witte platform blokhak vind je in de STEFANO. Met de hoge hakken en kleurrijke print van de VARCITYY steel je geheid de show!
STEVEMADDEN DRESS MAJESTYC BRIGHT MULTI EUR11999mg 300x300 - Feestelijke hakken
All night long
Steve Madden heeft pumps om de hele nacht op te dansen. De JILLYY heeft een stoere en tegelijkertijd vrouwelijke uitstraling met een platform en blokhak. Stijlvol stappen doe je op de BANOCKA; stilettohakken gecombineerd met snakeprint en een rits op de hak. Met TUBING heb je de perfecte strappy heel sandals voor onder je party dress.
STEVEMADDEN DRESS VARCITYY FLORAL MULTI EUR8999mg 300x300 - Feestelijke hakken
Natural elements
De espadrille is een tijdloze zomerschoen en heeft dit seizoen een nieuwe twist gekregen. De CHOPPUR heeft een gevlochten platform en een met strass beklede bovenkant. De BROADWLK is niet zomaar een canvas lace-up. De levendige prints en frisse kleuren van de schoen geven hem een onverwachte edgy look. Een ander natuurlijk materiaal dat we terugzien is kurk, zoals bij de RIVETT. Deze met strass versierde slipper is een echte eyecatcher.
STEVEMADDEN ECENTRCQ EUR8999mg 300x300 - Feestelijke hakken
Flat out fabulous
Als je geen zin hebt in hoge hakken maar wel een glamouruitstraling wil, dan zijn de ECENTIC-G of ELLIS de perfecte keuze. Deze slip-ons hebben een metallic afwerking met opvallend bewerkt leer of fonkelende edelstenen. De DONDDI heeft ook een metallic afwerking en geeft instant glam aan je outfit.

STEVEMADDEN SANDALS BLAZZZED BRIGHT MULTI EUR6999mg 300x300 - Feestelijke hakkenGlam squad
Steve Madden rockt als geen ander met kleurrijke XL edelstenen en glitters. Subtiel voor overdag en stralend voor in de late uurtjes. De BLAZZZED laat je stralen met zijn fonkelende stenen en felle kleuren. De MAJESTIC is een sandaal met stilettohak en met bandjes die schitteren door de afwerking met edelsteentjes. Wanneer de zon deze zomer ondergaat, zijn de fonkelende GALACTIK hakken perfect om je een stralende glimlach te geven die bijna net zo verblindend is als de schoenen aan je voeten.

STEVEMADDEN SANDALS STEFANO FLORAL EUR8999mg 300x300 - Feestelijke hakken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress