Uitgaan

Festival in de historische Rotterdamse haven

Oude Haven Zomerfestival 1LRmg 300x200 - Festival in de historische Rotterdamse havenOp zondag 23 augustus 2015 wordt de Oude Haven voor de derde keer omgetoverd tot de sfeervolste plek van Rotterdam. Op vier podia aan de kades en op het water vinden optredens plaats van aanstormende talenten. Nieuw en gevestigd talent met een eigen geluid zorgen voor een unieke festivalsfeer!
Oude Haven Zomerfestival 2LRmg 300x200 - Festival in de historische Rotterdamse haven
Vanaf 15.00 uur kan oud en jong tijdens dit festival in de historische Rotterdamse haven genieten van verschillende optredens, good food, goed gezelschap én zomerse acts. De organisatie houdt de volledige line-up van het evenement nog even geheim, maar kan al wel verklappen dat upcoming talents Sunday Sun voor een legendarisch optreden gaan zorgen!

It’s all about the music
De rode draad tijdens het Oude Haven Zomerfestival is muziek. Het festival brengt de artiesten dichtbij de mensen door te werken met zowel grotere podia als bijzondere kleinere plekken. Vanaf 15.00 uur zal de eerste band aftrappen. De gehele dag vinden optredens plaats van gevestigde en opkomende namen. Zo bestond de programmering van vorig jaar o.a. uit Jett Rebel (winnaar Edison, Serious Talent 3FM Award) & Mike Boddé. Dit jaar zorgt Sunday Sun (o.a. 3FM Serious Talent 2012, Wereld Draait Door, Noorderslag) in ieder geval voor een spectaculair optreden aan het water.
SundaySun 2014 01mg 300x200 - Festival in de historische Rotterdamse haven
Waterconcert, art & vintage!
Een ontspannen middag en avond voor jong en oud. Stap op een bootje voor een intiem waterconcert en slenter langs de kraampjes op de kade met kunst, hebbedingetjes en vintage spullen. Ook voor kinderen is er genoeg te ontdekken op deze idyllische plek tussen de wolkenkrabbers. Terwijl de jongste bezoekers zich laten schminken of aandachtig luisteren naar een verhalenverteller op de Scheepshelling en Gelderseplein, kunnen de ouders vanaf het terras genieten van de muziek. Overal aan de kade en op het water zal weer meer dan voldoende te ontdekken zijn!

Oude Haven Rotterdam
De Oude Haven Rotterdam kent een lange historie. Het uitgebreide horeca-aanbod, de pittoreske sfeer en de centrale ligging maken het een uitgaansgebied bij uitstek. Oude Haven Zomerfestival is ontstaan als een gezamenlijk initiatief van de ondernemersvereniging Oude Haven, het Havenmuseum, buurtbewoners en Xplo Music & Events. Woordvoerder van de ondernemersvereniging, Roy Wynia, vertelt: “De unieke samenwerking tussen alle betrokken partijen heeft ervoor gezorgd dat we dit jaar de derde editie van Oude Haven Zomerfestival kunnen neerzetten: een fantastisch evenement dat volgende jaren flink kan doorgroeien. Niet alleen door de programmering, maar ook omdat de Oude Haven een prachtig stuk Rotterdam is met veel potentie!” Info: www.oudehavenzomerfestival.nl of
www.facebook.com/oudehavenzomerfestival

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress