Jewelery

Fijne sieraden

UBB21533 S Euro59mg 300x225 - Fijne sieradenHet hart en de liefde zijn deze zomer leidend in de Rose & Blue collectie van GUESS Jewellery. Met fijne sieraden die rosé goud combineren met fonkelende, blauwe details, biedt het fashion jewellery merk een elegante collectie.
UBE21525 Euro55mg 300x243 - Fijne sieraden
De Rose & Blue collectie markeert een verdere kwaliteitsverbetering van GUESS Jewellery. Zo introduceert het merk het gebruik van messing, een beter basismateriaal waardoor de sieraden minder snel beschadigd kunnen worden.
UBN21621 Euro129mg 182x300 - Fijne sieraden
Duurzaam
De hoogwaardige roségouden NANO-coating wordt door het nieuwe materiaal nog duurzamer, oppervlaktes zijn scherper en schoner en randen en details zijn beter gedefinieerd. Ook de details zelf hebben een hogere kwaliteit nu er alleen maar de beste kwaliteit Swarovski kristallen worden gebruikt om de sieraden te voorzien van extra sprankeling.
UBE21584 Euro89mg 200x300 - Fijne sieraden
Pronkstuk
Voor subtiele charme is er de Coins of Love serie met fijne roségouden colliers, armbanden en oorbellen die een klein hart van Swarovski kristal complementeren. Pronkstuk is de uitgesproken ring met een door kleinere kristallen omringd hart.
Liefhebsters van opvallende details kunnen hun hart volgen met de Wrapped with Love collectie, waarin een opengewerkt hart strak en onlosmakelijk wordt verbonden met kristallen.
De sieraden staan symbool voor vrouwelijkheid en zijn perfect voor een romantische avond uit, maar maken door de opvallende kleurencombinatie ook een alledaagse look net iets geraffineerder. Info: www.guess.eu

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress