Food

‘Fruity’ sambalmayonaise

flesje peppr naise marcelineke 153x300 - 'Fruity' sambalmayonaiseGeef je gerecht direct pit met Peppr-Naise! Peppr-naise is een ‘fruity’ sambalmayonaise, ‘so spice up your meal’. Het geheim van het frisse accent schuilt ‘m in de combinatie van pepers en appel. De gluten- en lactosevrije Peppr-naise is een echte allemansvriend. Of je nu een hartig lunchgerecht, een mooi stuk vlees of vis of je patat een lekkere smaakboost wilt geven, Peppr-naise verschaft pit!

Met de lancering van Peppr-naise Fruity Sambalmayonaise heeft maakster Lucinda Hereijgers-Wong-Si-Kwie een bijzonder en authentiek familierecept weten te vangen in een potje: een frisse mayonaise met een verrassend fruitige smaak en toch pittige smaak. Het originele basisrecept werd in de jaren vijftig van de vorige eeuw ontwikkeld door Lucinda’s wijlen tante Anne-Marie. Tot voor kort was tantes perfecte sambalrecept louter bekend binnen de familie. Vrienden waren echter telkens zo enthousiast over deze bijzondere sambal, dat Lucinda samen met Shirley van der Meer besloot een Peppr-it!-lijn samen te stellen. Ook de Peppr-naise komt voort uit tantes ambachtelijke basisrecept.
foto recept marcelineke - 'Fruity' sambalmayonaise
Drie varianten
Inmiddels kent het Peppr-it!-assortiment drie varianten: mild, hot en superhot, plus sinds kort, de Peppr-naise. Ook deze is in drie verschillende scherptes verkrijgbaar. Zo is de mildere variant gemaakt van Habanero-pepers en de andere in oplopende scherpte met de heetste pepersoorten ter wereld: de Trinidad Scorpion, de Carolina Reaper en de Nago/Bhut Jolokia. Elke variant is even puur en ambachtelijk van smaak en vervaardigd van verse ingrediënten. Voor een gerecht met spirit!
Fresh salad marcelineke 300x200 - 'Fruity' sambalmayonaise
Over Peppr-it!
Peppr-it! Is ontstaan uit een samenwerking tussen Lucinda Hereijgers-Wong-Si-Kwie en Shirley van der Meer, die elkaar ontmoetten tijdens een vriendinnenweekend in 2011. Van der Meer was dusdanig onder de indruk van de door Hereijgers-Wong-Si-Kwie meegebrachte pure en ambachtelijke sambal, dat ze samen besloten deze op de markt te gaan brengen. Uren in de keuken verder ontstond langzaam het huidige assortiment, gebaseerd op wijlen tante Anne-Maries culinaire nalatenschap.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress