Accessories Gadgets

Gadgets voor mama’s (to be)

Lovetobemama COM 169250 581710168522291 887460213 o 215x300 - Gadgets voor mama’s (to be)Linda Bosscher breidt haar platform Love2BeMama uit met een gelijknamige webwinkel. Een bijzondere online shop vol grappige gadgets, handige hebbedingen en cadeautjes die het leven van (toekomstige) moeders nog leuker en makkelijker maken.
Lovetobemama COM B00JKCEOTC 300x225 - Gadgets voor mama’s (to be)
Op Love2BeMama kunnen mama’s (to be) echte schatten ontdekken. De meeste spullen in de webshop zijn nog nergens anders in Nederland te koop. De shop staat vol met innovatieve merken als Lollaland, Faye and Lou en Myself Belts. Allemaal merken die werden opgezet door moeders die bepaalde producten in hun leven misten. De artikelen in de webwinkel komen in kleine oplages binnen, zodat de collectie origineel blijft.
Lovetobemama COM eepples milkcharms 3 silo HR 300x234 - Gadgets voor mama’s (to be)
Drinkbekers en tutteldoekjes
De webshop bestaat uit tal van producten voor moeder en kind, in verschillende categorieën: van borstvoeding tot veiligheid en van zwangerschap tot vakantie. Denk aan: een speciale hendel en verlenger waarmee kinderen gemakkelijker de kraan kunnen gebruiken, stijlvolle en functionele drinkbekers, de katoenen Origami Tutteldoekjes in de vorm van lieve diertjes en de MilkCharm: een fijn hulpmiddel bij het bewaren van moedermelk. Leuke producten voor jezelf of om cadeau te doen.

Love2BeMama
Linda Bosscher, mama van drie jonge kinderen, richtte vijf jaar geleden het mamablog Love2BeMama op. Dit vanuit een passie voor internet, bloggen en sociale media. De website trekt inmiddels ruim 95.000 unieke bezoekers per maand en staat garant voor een dagelijkse portie blogs, tips, inspiratie, DIY-ideeën, recepten en vanaf nu dus ook bijzondere producten en hebbedingen. Info: www.love2bemama.com./webshop

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress