Uitgaan

Geïllustreerde geboortekaartjes

vrolijkegeboortekaartjes NL 01 Vrolijkegeboortekaartjes aapjesmg 300x229 - Geïllustreerde geboortekaartjesGrafisch ontwerper Karin van der Vegt lanceert Vrolijkegeboortekaartjes.nl; een gloednieuwe webwinkel vol bijzondere, geïllustreerde geboortekaartjes. In de shop zijn louter eigen ontwerpen te vinden, stuk voor stuk in een unieke stijl. Kersverse ouders kunnen vervolgens, volledig naar eigen wens, hét perfecte kaartje ontwerpen.
vrolijkegeboortekaartjes NL 04 Vrolijkegeboortekaartjes olifantmg 300x229 - Geïllustreerde geboortekaartjes
Kleine kunstwerkjes zijn het, de kaarten op Vrolijkegeboortekaartjes.nl. Geen dertien in een dozijn, maar alle voorzien van het onmiskenbare handschrift van Karin van der Vegt. Ze heeft een bijzondere illustratiestijl: door het gebruik van gemengde technieken en een verfstructuur, lijken haar kaartjes handgemaakt. De collectie is lief, hip en kleurrijk, met zorg gemaakt en van hoge kwaliteit. Kiezen kan uit verschillende thema’s: schattige diertjes, stoer vervoer of speelse patronen en letters. Echte blij-makers, leuk voor jongens, meisjes en tweelingen.

vrolijkegeboortekaartjes NL 05 Vrolijkegeboortekaartjes safarimg 300x144 - Geïllustreerde geboortekaartjesZelf maken
Op Vrolijkegeboortekaartjes.nl kunnen ouders in een handomdraai zelf een unieke en persoonlijke kaart maken. Kies een van de fleurige ontwerpen en pas de teksten en kleuren aan óf voeg eigen foto’s toe. Ook is het mogelijk om kosteloos kleine aanpassingen in de ontwerpen te laten doen. Bekijk het resultaat direct online of als proefdruk (slechts 1 euro) via de post. Liever een compleet ontwerp op maat? Ook dat kan bij Vrolijke geboortekaartjes. Info: www.vrolijkegeboortekaartjes.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress