Cocktails & more Secret Snack Pleasures

Gezonde traktatie

Inspiratiebron voor ouders
Boost your Kids nieuwe websitemg 300x221 - Gezonde traktatie
Het gezondheidsplatform Boost Your Health bestaat één jaar en dat wordt gevierd met ‘gezinsuitbreiding’. Op 1 januari 2015 is www.boostyourkids.nl geboren, een health en lifestyle platform voor ouders en verzorgers van opgroeiende kinderen. Als ouder wil je immers het allerbeste voor je kind. Dit begint met goed en verantwoord eten. Eerlijk, gezond en voedzaam eten is essentieel voor opgroeiende kinderen. Het platform www.boostyourkids.nl vormt een inspiratiebron voor ouders en verzorgers. Op zoek naar een gezonde traktatie of snack voor in de schooltas? Op de site tref je wekelijks hippe tips en bovenal verantwoorde recepten.

Boost your Kids 1 kleinmg 300x203 - Gezonde traktatieBewegen, welzijn en persoonlijke ervaringen
Naast tips over voeding, staan op deze website bewegen en het emotioneel welzijn van kinderen centraal. Ook lees je op het platform persoonlijke ervaringen van bloggende ouders en van oprichtster Melinda, zelf moeder van een (peuter)tweeling.

Moeders in spe
Voor ‘moms2b’ is Boost Your Kids ook zeker een bezoekje waard. Je vindt hier namelijk informatie over voeding en beweging tijdens de zwangerschap. Daarnaast kun je het dagboek volgen van een aanstaande mama die maar liefst twee kindjes verwacht.
Boost Your Kids logo jpgmg 300x300 - Gezonde traktatie
Over Boost Your Health en Boost Your Kids
Boost Your Health is een platform waarop je alles voor een gezonde leefstijl vindt en Boost Your Kids focust zich op kinderen. De websites zijn bedoeld om bezoekers te informeren op gebied van gezonde voeding, schoonheid, sport en mode. Info: www.boostyourkids.nl of www.boostyourhealth.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress