Jewelery

Golf van ringen

FLOW 1 op 25cmmg 300x264 - Golf van ringenMet vloeiende, veranderlijke en onregelmatige vormen geeft BIGLI een fonkelnieuwe invulling aan het concept ‘ring’, die sobere en tegelijk weergaloze cirkel van liefde of vriendschap. Het resultaat zijn ringen die allesbehalve klassiek aandoen. De afgeronde vormen vlijen zich teder tegen elkaar aan en gaan soepel naar de essentie. Bigli lanceert met de collectie Flow een nieuwe golf van ringen, om solo te dragen of naar eigen gevoel te combineren.

De designers van Bigli ontwerpen elk sieraad als een talisman voor het leven: kostbaar, tot in de puntjes afgewerkt, op en top persoonlijk. Goud, dé geluksbrenger bij uitstek, vormt het hart van een collectie ringen die zich door hun haast aquatische design lenen tot de meest verscheiden combinaties.
FLOW MULTI HIGH RESmg 300x221 - Golf van ringen
Componeren
Sommige zijn smal, andere breder. Gehuld in 18-karaats goud of royaal bezet met diamanten versmelten deze ringen, dankzij hun op elkaar afgestemde golvende contouren tot een innig geheel. Dat geheel laat zich helemaal naar eigen goeddunken componeren, want er is keuze uit drie tinten goud: wit, geel en roze. Voeg twee gouden ringen samen tot een smaakvol duo. Of gebruik ze als ‘lijst’ rond de weergaloze schittering van een middelste ring, bezet met een driedubbele rij witte, bruine of blauwe diamanten.
FLOW AAmg 224x300 - Golf van ringen
Mix & match
Een vlinderlicht streepje goud met de ingetogen uitstraling van een trouwring? Een barokke creatie met tal van kleuren? Met Flow (v.a. ca. € 755,-) kan en mag alles! Deze mix & match juwelen zijn ideaal om elke speciale gelegenheid glans bij te zetten met een geschenk dat blijft. Een verjaardag, een verloving, een huwelijk, de geboorte van een kind, Moederdag; het leven is een bonte aaneenschakeling van gebeurtenissen die een Flow-ring verdienen! Info: www.bigli.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress