Make your home your own

Grillmeister barbecueparasol

barbecue parasol grillmeister 1mg 300x200 - Grillmeister barbecueparasolIedereen heeft wel eens de domper meegemaakt van een ontzettend gezellige barbecue waarbij het weer van het ene op het andere moment compleet omslaat. Of een barbecue waarbij de gok is genomen, maar het tóch gaat regenen. Voor die mensen heeft Tuinmeubelen.nl een noviteit in de collectie opgenomen. Met de unieke Grillmeister barbecueparasol van Doppler kan het vlees op de grill, weer of geen weer!
barbecue parasol grillmeister 2mg 300x229 - Grillmeister barbecueparasol
Nu denken we bij vervelend weer tijdens een barbecue al snel aan regen, maar ook felle zon kan de pret aardig bederven. Voor de perfecte en optimaal ontspannen barbecue is de Grillmeister eigenlijk onmisbaar. Geen verregende speklapjes meer, maar grillen onder de beste omstandigheden denkbaar. De Grillmeister is geschikt voor een flinke gasbarbecue, maar ook bij een kleinere barbecue op kooltjes, biedt de parasol uitkomst.
barbecue parasol grillmeister accessoire hangermg 200x300 - Grillmeister barbecueparasol
Waterdicht
De Grillmeister is een rechthoekige barbecueparasol van maar liefst 200 x 250 cm. In tegenstelling tot een gewone parasol, is deze speciaal ontwikkeld voor de fanatieke barbecue liefhebber. Deze asymmetrische parasol is modern uitgevoerd zonder volant en zorgt voor een ruime overkapping aan één zijde zodat je hieronder zorgeloos kunt grillen. Het dak is waterdicht en uiteraard is het doek van de parasol hittebestendig. De parasol is kantelbaar en voorzien van een stevig opdraaimechanisme. Met deze zwengel draai je de parasol eenvoudig in en uit. De windvanger in het dak zorgt ervoor dat bij een windvlaag de lucht kan ontsnappen via het dak zodat deze niet zomaar kan wegwaaien.

barbecue parasol grillmeister led en bluetoothmg 300x200 - Grillmeister barbecueparasol

Nog meer handigheid
De barbecueparasol beschikt tevens over een handig gereedschapsrek; hier kun je de spatel, barbecue tang of hittebestendige handschoen eenvoudig op een ideale grijphoogte aan hangen. En het houdt niet op, want de parasol is optioneel uit te breiden met de bluetooth speaker met led verlichting. Op die manier kun je van je barbecue dus echt het allerleukste feestje maken.

Over Tuinmeubelen.nl
Bij Tuinmeubelen.nl vind je online alle trends op tuingebied voor het komende seizoen, overzichtelijk en betaalbaar. Het assortiment is gevarieerd en kent scherpe prijzen. De artikelen en meubelen kunnen worden bekeken in een van de showrooms en uiteraard wordt alles indien gewenst thuisbezorgd. Info: www.tuinmeubelen.nl.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress