Beauty

Haartrends 2015

Salon B 2015 1 300x200 - Haartrends 2015De 2015 catwalks werden gedomineerd door invloeden uit de jaren zeventig. Maar gelukkig lieten de designers de uitgesproken Studio 54 Disco Era links liggen en werden ze geïnspireerd door alleen de meest vrouwelijke, flatteuze aspecten van de 70’s fashion. Maar dan de grote vraag: sluiten de haartrends 2015 zich hierbij aan?

Niemand zit te wachten op een cliché jaren zeventig coupe. Een hoge taille en suède jas zijn misschien helemaal on trend, maar Farrah Fawcett flickz most definitely not. Om je uitstraling up-to-date te houden, kun je een aantal simpele richtlijnen volgen om net dat luxe 70’s gevoel erin te houden zonder té retro te gaan. Laat je inspireren door de Salon B haarmodecollectie Soft Focus.
Salon B 2015 6bmg 212x300 - Haartrends 2015
Zachte finish
Wat dacht je van een Soft Focus’ finish? Brushed-out waves en natuurlijk volume, altijd zacht en glanzend. Haar mag zeker messy en rommelig zijn, maar wel met een vrouwelijke velvety shine in plaats van grungy of waxy.

Botte lijnen
Of je nu kiest voor een bob, lob of een langere lengte, zorg dat de onderkant bot geknipt is. Dit maakt dat het haar lekker vol oogt en geeft het gelijk een gezonde, freshly cut uitstraling. Om er extra vorm in te brengen of om de valling van het haar te beïnvloeden, laat je er interne lagen in knippen. Op deze manier krijg je meer body in het haar zonder dat de lagen zichtbaar zijn.
Salon B 2015 2 212x300 - Haartrends 2015
Volume in de breedte
In de jaren zestig draaide de haarlook om zo veel mogelijk volume op de kruin, maar in de jaren zeventig maakten de beehives juist plaats voor volume in de breedte. Draag het haar wat voller naar de zijkanten toe en accentueer dit met een slag in het haar.

Subtiele highlights
Dit jaar zien we veel natuurlijke en zachte tinten terugkomen, zoals Cool beige en Baby blonde. Door subtiele highlighttechnieken ziet het haar er gezonder en dynamischer uit. De Balayage-techniek creëert meer diepte en geeft dimensie aan je haar. Perfect voor vrouwen die een brunettefeel willen houden met een zomerse inslag. Babylights zijn ideaal als je zelf lichtblond haar hebt. De highlights worden heel fijn op het haar ingezet, waardoor je eigen haarkleur gelift wordt en het een sunkissed finish heeft. Info: www.salonb.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress