Accessories Marcy Goes Green

Hamamdoeken van biologisch katoen

HappyTowelsNL 20150803HappyTowels11 marcelineke 201x300 - Hamamdoeken van biologisch katoenVanaf nu is er in de hamamdoeken van het Nederlandse merk Happy Towels geen enkel draadje vervuild katoen meer te vinden. Dat is beter voor het milieu én de huid. Hoe je weet dat het écht biologisch is? Happy Towels zet elke aankoopbon van katoen op de website.

HappyTowelsNL 20150811HappyTowels3726 marcelineke 201x300 - Hamamdoeken van biologisch katoen
Je kunt kiezen uit twee lijnen hamamdoeken: een van katoen én een gemaakt van zachte bamboevezels met katoen. De doeken zijn stuk voor stuk zacht en absorberend. En ze zijn extra lang; maar liefst 2.10 meter. Hierdoor zijn ze ideaal voor op het strand, als omslagdoek of voor thuis over de bank. Naast heel praktisch zijn de doeken met hun bijzondere kleuren en opvallende dessins ook nog eens een lust voor het oog.

HappyTowelsNL Happy Towels 0423 marcelineke 300x225 - Hamamdoeken van biologisch katoen
Verbeter de wereld, begin bij je handdoek
Verbeter de wereld, begin bij je handdoek. Dat is de lijfspreuk van Happy Towels. Het bedrijf is enkele jaren geleden opgericht door Cor Sandburg. Hij maakte een reis door Turkije, waar hij wever Metin ontmoette. Geïnspireerd door zijn unieke weeftechniek en de kwaliteit van de hamamdoeken, richtte Cor Happy Towels op. Daarmee brengt hij de hamamdoeken van Metin niet alleen naar Nederland; Cor verbetert ook de regio waarin ze gemaakt worden: een deel van de opbrengst gaat naar een Turks doel dat studiebeurzen verstrekt aan meisjes uit arme gezinnen.

www.happytowels.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress