Make your home your own

Handgemaakte kussens

kussen baltic blauw 1 marcelineke - Handgemaakte kussensKun je wel wat inspiratie op gebied van wonen en mode gebruiken? Dan moet je bij het nieuwe merk FourFabrics zijn. Dit toffe label voor woon- en modeaccessoires brengt vier stijlen per modeseizoen. Dus ben je op zoek naar iets nieuws voor je huis neem dan eens een kijkje op Fourfabrics.nl.
kussen baltic blauw marcelineke 300x225 - Handgemaakte kussens
Nederland heeft er een nieuw label bij op het gebied van interieur en fashion! FourFabrics biedt de mooiste handgemaakte kussens en woonaccessoires, die elk interieur in een handomdraai een geheel nieuwe look geven. Op dit moment voert het label de collecties: Minimum Geometric, Barok Flowers, Blue Folkloric en Neon Jungle. Even de bank opfleuren of je slaapkamer voorzien van een nieuw detail? Doe dit met de modeseizoenen mee!
kussen goud roze marcelineke - Handgemaakte kussens
Mixen & matchen
Binnen deze vier thema’s kun je het interieur een complete restyle geven en naar hartenlust mixen & matchen! Alle producten zijn geselecteerd op trend en kleur en sluiten goed op elkaar aan. Kan het huis wel wat kleur gebruiken, kies dan voor de knallende musthaves uit collectie Neon Jungle! Of liever niet te druk, maar lief en romantisch? Daar passen de producten van Barok Flowers juist weer perfect bij! Naast woonaccessoires  zijn er ook geweldige sieraden die helemaal passen binnen de vier stijlen. Dus ben je klaar met het decoreren, vergeet vooral jezelf dan niet!  Welk type ben jij?!
kussen oker geel marcelineke - Handgemaakte kussens
Verantwoord en handgemaakt
FourFabrics heeft een passie voor stoffen, lifestyle en originaliteit. En die mix heb je nodig voor die ene bijzondere look die zo bij je past. Het merk kiest er heel bewust voor om betaalbare items in een beperkte oplage te produceren. Hierdoor kun je ieder seizoen je huis of outfit met unieke items  restylen. En… ook niet geheel onbelangrijk: FourFabrics produceert haar textielproducten verantwoord en in eigen land! De Fabrics (textiel) producten uit de collectie worden in beperkte aantallen geproduceerd en geen enkel textielproduct is hetzelfde doordat het met de hand is gemaakt.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress