Accessories Make your home your own

Handige playtray

PR4Kids PlayTray 5499 .WA .4424.73.1mg 300x200 - Handige playtrayAl van de handige Playtray gehoord? Dat is een praktisch tafelblad waar je kindje jarenlang plezier van kan hebben. Je schuift het eenvoudig op de populaire Stokke Tripp Trapp Stoel en door de hoge opstaande rand voorkom je dat er drinken of eten op de grond valt. Diezelfde hoge rand helpt je kleintje tijdens het spelen het speelgoed ‘binnenboord’ te houden.
PR4Kids PlayTray 5499 PT.REDmg  - Handige playtray

De Playtray wordt in Denemarken geproduceerd van hoogwaardig kunststof, zonder schadelijke stoffen. Het tafelblad is verkrijgbaar in de kleuren wit, doorzichtig en zwart. Je schuift het blad gemakkelijk op en weer van de stoel, zodat je niet altijd bent gebonden aan alleen de tafel of aan alleen het blad. Je varieert dus geheel naar wens: of je nou buiten luncht, binnen dineert, even lekker geniet van een koekje voor de televisie of eindeloos speelt met blokjes, kleurboeken of poppen. De Playtray is multifunctioneel!
PR4Kids PlayTray 5499 .WA .3909 200x300 - Handige playtray
Veilig
De Playtray (ca. € 55,00) is groot genoeg om op te kunnen tekenen, verven en knutselen als je kindje wat groter wordt. Met het bijgeleverde riempje kan de Playtray aan de stoel worden bevestigd. Hierdoor zit je kindje ook veilig als de babyset niet meer gebruikt wordt en wordt wegglijden voorkomen. De Playtray is eenvoudig schoon te houden en het sterke kunststof is bestand tegen stoten van kinderbestek en speelgoed. Info: www.playtray.nl.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress