Jewelery

Handige shoppers

MbF babylon baby bag 2 EU139.95mg 237x300 - Handige shoppersDe SS15 collectie van accessoirelabel Merel by Frederiek biedt drie verschillende lijnen: Blue Indigo, Lipstick Pastel en Mexican Cowboy. De zomerse tassencollectie loopt uiteen van handige shoppers voor het strand tot aan chique clutches en opvallende portemonnees voor een zwoele zomeravond uit. Zoals we gewend zijn van Merel by Frederiek maakt ze gebruik van kwalitatief hoogstaande materialen, zoals Italiaans leer, raffia en suède.
MbF Funky Town XL EU149.95mg 259x300 - Handige shoppers
De Merel Munt Foundation
Opvallend en kenmerkend aan de tassen van Merel By Frederiek is de aangehechte munt met de afbeelding van Frederieks jongere, meervoudig gehandicapte zusje Merel. “Zij is mijn grote inspiratiebron en het toonbeeld van doorzettingsvermogen.” De munt staat symbool voor de Merel Munt Foundation (MMF) die een bijdrage levert aan het welzijn van meervoudig gehandicapte kinderen en hun begeleiding. De MMF organiseert jaarlijks een reeks van activiteiten (Merel Munt dagen) voor en met organisaties van mensen met een beperking. Klanten krijgen bij de aankoop van een Merel By Frederiek product direct de mogelijkheid om ambassadrice van de foundation te worden door op de website in te loggen met een unieke code. Ambassadrices leveren een eigen bijdrage aan het welzijn van meervoudig gehandicapte kinderen; een gedeelte van het aankoopbedrag komt namelijk ten goede aan de foundation.
MbF Funky town XL EU199.95mg 234x300 - Handige shoppers
Over Frederiek
Frederiek Waninge (26) is de jonge, talentvolle Nederlandse ontwerpster achter het merk Merel By Frederiek. Op dit moment is de collectie bij meer dan 150 verkooppunten in Nederland en Noorwegen verkrijgbaar. Info: www.merelbyfrederiek.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress