Fashion

Handschoenen van houthakkersjasjes

Hestra Collection Women 01 marcelineke - Handschoenen van houthakkersjasjesHet Zweedse familiebedrijf Hestra is een van de meest toonaangevende handschoenenmerken ter wereld voor zowel outdoor sport en dagelijks gebruik. Hestra is in 1936 opgericht in het gelijknamige Zweedse dorp Hestra, door de boer Martin Magnusson. Hij begon met het produceren van duurzame leren handschoenen gemaakt van houthakkersjasjes.
Hestra Sport Classic Women 01 marcelineke - Handschoenen van houthakkersjasjes

Sinds de oprichting maakt Hestra handschoenen van houthakkersjasjes. Ze zijn van de hoogste kwaliteit, ontworpen en geproduceerd in Hestra. De dresscollectie van het merk bestaat uit drie lijnen: Table Cut, Collection en Sport Classic.
Hestra Table Cut Women 01 marcelineke - Handschoenen van houthakkersjasjes
Table Cut
Deze handschoenen van het meest verfijnde materiaal worden nog altijd met de hand gemaakt volgens originele zeventiende eeuwse Franse ambachtstechnieken. De lijn bestaat uit zowel traditionele als klassieke stijlen met een moderne en modieuze touch. Met de Bespoke Service kun je je handschoenen helemaal custom-made op maatbestellen; totaal afgestemd op jouw esthetische wensen. Ieder paar handschoenen is daarom volledig uniek en heeft de perfect pasvorm.
Hestra Women Moodshot JAMJAMPR1 marcelineke 294x300 - Handschoenen van houthakkersjasjes
Collection
Voor sommige mensen, kan geen enkel onderdeel van hun outfit aan het toeval worden overgelaten. Voor deze mensen zijn handschoenen een logisch onderdeel van hun look, ongeacht het seizoen. De ontwerpen van de Collection lijn weerspiegelen altijd de stijl, kleuren en trends van het seizoen. Alle materialen zijn zorgvuldig gekozen en soepel hairsheep leer van hoogwaardige kwaliteit vormt de basis voor alle handschoenen. Met het gebruik van bijvoorbeeld wol en zijde als voering wordt er extra aandacht besteed aan de afwerking.

Sport Classic
De grootste bron van inspiratie voor de Sport Classic lijn is de natuur; het wilde karakter en de uitgestrektheid van het Zweedse landschap inspireert zowel het ontwerp als de materiaalkeuze. Kenmerkend is het gebruik van traditioneel Scandinavisch elanden- en hertenleer gevoerd met warme wol. De handschoenen van de Sport Classic lijn zijn gemaakt van dik, poreus leer. Dit houdt de handen warm, zorgt voor duurzaamheid en geeft een ambachtelijk gevoel.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress