Zin om eens wat anders te presenteren als hapje? Trakteer je gasten op zoet-hartige blini’s. Door de toevoeging van de roomkaas en chorizo maak je van een simpel poffertje een geheel nieuwe smaakbeleving. Voor de echte lekkerbekjes. Bijgaand het recept.
Krokante chorizo op een bedje van roomkaas
Benodigdheden (voor 16 tapas): * 1 pak kant-en-klare poffertjes. * 1 bakje roomkaas naturel, * 16 plakjes Campofrio Chorizo
Bereiden: * Bak de Campofrio Chorizo zacht uit in een droge koekenpan en laat afkoelen op keukenpapier. * Leg op de onderste poffertjes een klein bolletje zachte roomkaas. * Druk het bolletje roomkaas plat met de achterkant van een lepel en leg er een plakje Chorizo op. * Maak het torentje af met een poffertje (evt. licht besmeerd met wat roomkaas). * Steek er een decoratief prikkertje doorheen en delen maar!