Cooking in a great kitchen! Food

Hartvormig keukengerei

RS2932 Le Creuset Valentines Promotion marcelineke 200x300 - Hartvormig keukengereiKoken doe je met liefde en dat zie je letterlijk terug in de uitbreiding van Le Creuset van het assortiment hartvormige keukengerei. Naast het gietijzeren pannetje is er nu ook een aardewerken bakvorm, minipannetje en ovenschaal verkrijgbaar. Bovendien heeft de rode siliconen onderzetter een fraaie hartvorm gekregen. Omdat liefde door de maag gaat.

ovenschaal le creuset marcelineke - Hartvormig keukengerei

Het hartvormige pannetje met ludieke vleugeltjes als handvaten is van gietijzer en toepasselijk rood geëmailleerd. Het heeft dezelfde kwalitatieve eigenschappen als het overige geëmailleerd gietijzer van Le Creuset: volledige warmteverdeling en daarmee optimaal behoud van smaak- en voedingsstoffen. De pan (ca. € 149,-) is ideaal voor kleine stoofgerechten en het serveren van bijvoorbeeld soep. Vanwege de originele vorm en kleur kan het pannetje zo op tafel gezet worden.

HeartPotHolder CR le creuset marcelineke 300x200 - Hartvormig keukengerei

Aardewerk

Ook het aardewerk van Le Creuset is duurzaam: het barst, krast of schilfert niet en is vaatwasser bestendig. Deze ludieke hartvormige mini cocottes (ca. € 15,-) zijn geschikt voor zowel warme als koude éénpersoonsgerechtjes. Ideaal voor een liefdevol dessert. De taartvormen (ca. € 29,90) zijn geschikt voor zowel hartige als zoete taarten. Al het aardewerk van Le Creuset is, net als het gietijzer, dubbel geëmailleerd, gemakkelijk te reinigen en absorbeert geen geuren of aroma’s. Op het aardewerk wordt 5 jaar garantie gegeven door de fabriek.

RS3370 1106 wine marcelineke 200x300 - Hartvormig keukengerei

Sillicone  

Silicone is bijna onmisbaar bij het gebruik van gietijzer. Deze onderzetter (€ 16,90) kan ook als pannenlap dienen. Hij is hittebestendig tot 425°C, is ijzersterk, flexibel en makkelijk te reinigen in vaatwasser. Maar voor alles, een lust voor het oog op tafel!

Valentijn all in one pic marcelineke 300x202 - Hartvormig keukengerei

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress