Make your home your own

Heerlijk geurend huis


geurkaarsen - Heerlijk geurend huisOscar & Babette® ‘Joyful Emotions’ EcoSojawas Geurkaarsen

Geurige, ‘succes-verzekerd’ verwencadeautjes

De december cadeaumaand komt in zicht en het is weer volop geurkaarsentijd! Voor de Oscar & Babette® ‘Joyful Emotions’ EcoSojawas Geurkaarsen Collectie (à ca. € 7,95) zijn de door veel mensen gekende en zeer geliefde geurbelevingen ‘gevangen’ in de vorm van sfeermakers op basis van 100{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} zuivere, biologische EcoSojawas en verfijnde, pure parfumoliën.
Ze vormen geurige, ‘succes-verzekerd’ cadeautjes voor Sint of Santa, of om jezelf eens lekker mee te verwennen tijdens de wintermaanden!
Er zijn acht verschillende varianten voor een heerlijk geurend huis.

Knisperend fris linnengoed

Niets is zo hemels als de geurbeleving van pas gewassen, in de wind gedroogd en knisperend fris linnengoed. Voor de geurkaars ‘Heavenly Fresh Cotton’ werd de vertrouwde geur van pas gewassen en in de frisse buitenwind gedroogd katoen gevangen.De ‘Koningin der bloemen’ oftewel de Roos, staat voor pure romantiek en geraffineerde verleiding!

geurkaarsenappelrozen - Heerlijk geurend huisMet onze ‘Rose Petals’ geurkaars hul je je leefomgeving gedurende ca.15 uur in een onweerstaanbaar geurwaasje van fluweelzachte, met dauw bedekte rozenblaadjes. Last van de beruchte najaar- of winterdip? Laat al je zintuigen ontwaken dankzij de tintelfrisse, opwekkende geur van vers geperst sinaasappelsap met een vleugje sprankelende mandarijn en een accent van bergamot in de‘Orange Happiness’ geurkaars.

 

Lente

geurkaarsenappelgr - Heerlijk geurend huisOnze ‘Fresh Greens’ geurkaars vult de atmosfeer met de beloftevolle, sprankelende geur van een nieuwe lente! Waan je in een magische, geheime bloementuin waar alleen elfen wonen! Hul je leefomgeving in de poederachtige magie van ‘Elfenbloesems’, dankzij bloeiende seringen bedekt met tintelfrisse dauwdruppels in onze geurkaars ‘Fairy Flowers’. De vitaliserende zeebries tijdens een ontspannen dag aan zee, dat is hoe de geurbeleving van de ‘Sea Shore’ geurkaars het best kan worden omschreven.

geurkaarsenob - Heerlijk geurend huis
Kopje koffie

De geur van een met een zorg gezet, vers kopje koffie in de ochtend (of ‘s avonds na een uitgebreid diner) is een genot voor alle zintuigen. Met de ‘Goodmorning Coffee’ geurkaars hul je je leefomgeving in het rijke en volle aroma van vers gemalen mokka koffiebonen.
TIP
De geur van koffie neutraliseert o.a. hinderlijke kookluchtjes (gebakken vis, spruitjes etc…) en laat muffe geuren in je leefomgeving verdwijnen. Door deze geurkaars ca. 30 minuten te laten branden in ruimtes die niet aangenaam ruiken, zorgt je ervoor dat ongewenste geurtjes in huis als sneeuw voor de zon verdwijnen.
geurkaarsenappel - Heerlijk geurend huisHou je ook zo van de heerlijke geur van vers gebakken appeltaart met een vleugje kruidige kaneel? Dankzij de geurbeleving van de ‘Homemade Apple Pie’ Geurkaars zul je geheid gaan watertanden!
TIP
Iedereen weet inmiddels dat de geur van vers gebakken appeltaart effectief verkoopbevorderend kan werken bij het verkopen van je huis. Door onze ‘Homemade Apple Pie’ EcoSojawas Geurkaars ca. 1 uur te laten branden, net voordat je bezichtigingen krijgt, hul je jouw huis in de gemoedelijke en vooral welkome geurbeleving van vers gebakken appeltaart.
Info: www.oscarenbabette.com of tel. +(0031)(0)418-67 05 11

 

 

 

 

OBlogo - Heerlijk geurend huis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress