Accessories Make your home your own Travel

Heerlijk vleugje Ibiza

ibiza flags 1 199x300 - Heerlijk vleugje IbizaHet zonovergoten eiland Ibiza inspireert mensen wereldwijd al vele jaren tot het maken van mooie producten. Zo ook Angelique Dirkse. Deze ontwerpster is de drijvende kracht achter Ibiza Flags. Een nieuw merk met weelderige handgemaakte vlaggen. Om iedere tuin, feest, bruiloft of welke gelegenheid dan ook de ultieme ‘bohemian summer feeling’ geven. Met een heerlijk vleugje Ibiza.
ibiza flags 3 199x300 - Heerlijk vleugje Ibiza
Stoere materialen als bamboe en leer en daarnaast de duidelijke verbinding met de elementen, vormen de basis voor Ibiza Flags. Het bamboe van 2.5 meter, stevig verankerd in de grond, en de wind die de stoffen vrijuit laat wapperen. De golvende stoffen en de goudkleurige details deden de ontwerpster denken aan een zonsondergang in zee op Ibiza. “Ik probeer het kleurenpalet van de couleur locale en het kristalheldere water van de baaien te vangen in Ibiza Flags. En hiermee het bohemian sfeertje, en het gevoel van vrijheid wat dit eiland in zich heeft, over te brengen.” De vlaggen worden in haar eigen atelier ontworpen en in elkaar gezet. “Ik vind het een uitdaging om de productiecirkel  lokaal te houden en op een duurzame, maatschappelijke manier te produceren.”
ibiza flags 4 199x300 - Heerlijk vleugje Ibiza
Duurzame vlaggen
Ibiza Flags steek je makkelijk in de aarde of het zand. Ze geven direct een bijzondere sfeer aan iedere locatie en gelegenheid. De vlaggen worden gemaakt in sprankelende kleurenthema’s in de maten: S, M en XL. Omdat Angelique zelf de productie in handen heeft, is het ook mogelijk om de vlaggen naar eigen smaak te laten customizen. Alle vlaggen worden voorzien van mooie details zoals een kwastje van leer met belletje. Ibiza Flags bestaan uit een bamboe bovenstuk en een bamboestok of paal van circa 2.5 m. Hierdoor zijn ze op minder fraaie dagen of in de winter eenvoudig zijn op te bergen. Van deze duurzame en originele decoraties kun je dus seizoenen lang genieten.

ibiza flags 6 300x199 - Heerlijk vleugje Ibiza
Ook te huur
Huren behoort ook tot de mogelijkheid. Ideaal voor de aankleding en styling van bijvoorbeeld een bruiloft, een (tuin)feest, een festival of zelfs een afscheidsceremonie. De vlaggen zijn per drie stuks in maat M en maat XL te huren mét een verrijdbare bak van steigerhout. Ook is het mogelijk de vlaggen per 10 stuks los te huren. Je kunt ze dan bijvoorbeeld in de aarde of het zand steken om een unieke sfeer te creëren. Info: www.ibizaflags.nl.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress