Bites & Booze Food

Heerlijke, 100% natuurlijke proteïnerepen

Groepsbeeld LR voor web marcelineke 300x189 - Heerlijke, 100% natuurlijke proteïnerepenProbeer jij er ook op te letten dat je niet teveel suiker eet? De heerlijke proteïnerepen van het Engelse merk PulsinTM voldoen volledig aan die wens. Ze zijn 100{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} natuurlijk, voedzaam en vooral erg smakelijk!

 

Pulsin Maple Peanut Snack marcelineke 300x200 - Heerlijke, 100% natuurlijke proteïnerepen

De smaakvolle, veganistische proteïnerepen bevatten geen geraffineerde suikers en zijn vrij van soja, zuivel en gluten. De producten bevatten ook geen genetisch gemodificeerde ingrediënten. Heb je PulsinTM eenmaal geprobeerd, dan smaakt dit zonder twijfel naar meer!

Pulsin Mint Choc Chip Snack marcelineke 300x214 - Heerlijke, 100% natuurlijke proteïnerepen

Boost

Ook kinderen krijgen een extra ‘boost’, net als hun drukke moeders, die geregeld eveneens een extra portie natuurlijke energie nodig hebben. Daarnaast zijn de repen perfect voor mensen die op hun gewicht letten en die daarbij zoeken naar een gezonde manier om vet te verbranden, zonder echter spieren te verliezen. Voor actieve mensen vormen de PulsinTM-repen een gezonde en natuurlijke hulp bij spierherstel na intensief sporten.

Vanilla Choc Chip Snack marcelineke 300x200 - Heerlijke, 100% natuurlijke proteïnerepen

Smaken

Je kunt kiezen uit drie smaken. De PulsinTM Maple & Peanut Protein Snack
is een veganistische proteïnesnack, verrijkt met pinda’s, proteïnen uit erwten en gezoet met ahornsiroop De PulsinTM Vanilla Choc Chip Protein Snack is verrijkt met amandelen, stukjes chocolade en proteïnen uit erwten en rijst. De PlsinTM Mint Choc Protein Snack
is verrijkt met cashewnoten, stukjes chocolade en echte pepermuntolie.

http://www.pulsin.co.uk/

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress