Uitgaan

Hertengewei als hondenkluif

green wilds damherten geweien 300x188 - Hertengewei als hondenkluifDuDier (voorheen bekend als DuurzaamDier) staat garant voor een breed arsenaal ecologische producten voor huisdieren. De hertengeweien van Green & Wilds vinden bijvoorbeeld gretig aftrek onder honden. En spelen? Dat kan ook al duurzaam door Green & Wilds!
green wilds 1 300x190 - Hertengewei als hondenkluif
Kluiven, dat doet de moderne, duurzame hond tegenwoordig natuurlijk niet meer op een gewone kluif. Een beetje bewuste hond (en baas) kiest voor een hertengewei als hondenkluif. Deze geweien zijn natuurlijk afgeworpen en krijgen via Green & Wilds een zinvolle bestemming. Naast hertengeweikluiven, heeft Green & Wilds een lijn natuurlijke hondensnacks met onder meer ossenlever en kauwstaafjes van hertenvlees. Ook zijn er hondenspeeltjes die van uitsluitend natuurlijke materialen vervaardigd zijn. Zo kunnen honden eindeloos rennen achter een Chuck Ball. De Chuck ball is een stevige suède speelbal aan een touw. Heel leuk en spannend is de Crinkler: een hondenspeeltje waar een plastic flesje in verstopt zit. Dat maakt geluid als je er in bijt en is verkrijgbaar in twee verschillende maten! Alle items van Green & Wilds worden in Engeland geproduceerd en zijn verkrijgbaar bij DuDier.
green wilds 5 300x186 - Hertengewei als hondenkluif
Over DuDier
DuDier is importeur in Nederland van het merk Green & Wilds. Deze groothandel voor dieren(web)winkels richt zich op natuurlijke en bijzondere huisdierproducten met een duurzaam karakter. DuDier verkoopt onder meer katten- en hondenspeelgoed, hondenkluiven en –snacks van diverse merken. De snacks en het speelgoed van het Britse merk Green & Wilds  zijn onder meer te koop via de webwinkel EKO4petz.nl. Info: www.dudier.com.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress