Travel

Het Nederlandse Ibiza: Vliebiza

MGL5984mg 200x300 - Het Nederlandse Ibiza: VliebizaOntdek het Nederlandse Ibiza: Vliebiza. Dat fijne eilandgevoel met een vleugje mondain is namelijk dichterbij dan je denkt. Denk aan Vlieland en de vakantiekriebels spelen op. Daar heerst een mix van pure ontspanning, fun en luxe. En waar dit beter te ontdekken dan bij Badhotel Bruin? Bij dit boetiekhotel in de Dorpstraat ervaar je het echte eilandleven. Eigenaren Paul van Essen en Mirjam Westers nemen hun gasten graag mee naar de verborgen pareltjes van dit Waddeneiland. In én buiten het hotel. Ontdek samen met hen de mooiste vakantie in eigen land en kom terug met de leukste souvenirs en fijnste herinneringen.
Suite1 300x200 - Het Nederlandse Ibiza: Vliebiza
Badhotel Bruin has it all: van charmante basic kamers tot luxe Hästens suites, gezellige familiekamers, de Library suite en ruime appartementen. Topchef Robert Buurma van restaurant Bravoure in Badhotel Bruin staat dagelijks klaar met gastronomische verassingen en voor wie de volgende dag de gezondere toer op wil, kan er een suikervrije hightea in de Riviera Lounge geregeld worden. Kom na een dag buiten tot rust in de intieme wellnessruimte van het hotel met sauna, zwemspa, zonnebank, jacuzzi en relax ruimtes. Op Vlieland geniet je gewoon nét een beetje extra van Nederland, het hele jaar door.
foto3 300x293 - Het Nederlandse Ibiza: Vliebiza
No-nonsense eilandgevoel
Mirjam is geboren op Vlieland. “De stranden van Vlieland zijn enkele van de mooiste van Nederland en we hebben hier twee keer zoveel zonuren als de rest van het land.” Naast de bekendere activiteiten zoals de Vliehors Express en paardrijden door de duinen zijn er ook veel bijzondere to do’s die deze eilandvakantie onvergetelijk maken. Mirjam tipt een romantisch diner in de vuurtoren (op aanvraag), een bezoek aan Podium Vlieland waar de entertainment je om de oren vliegt – film, festival,muziek, theater, cabaret en spellen -, een middernachtelijke excursie met uitleg over de dynamische natuur en in de zomermaanden kunnen dare devils parachutespringen boven Vlieland.
Vlieland bracelets1 300x200 - Het Nederlandse Ibiza: Vliebiza
Souvenirs
Geen vakantie compleet zonder souvenirs die deze fijne tijd koesteren. Neem een stukje Vlieland mee naar huis met de armbandjes van Words from the Heart. Hierop staan speciale Vlielandteksten zoals ‘Breng gedachten vol verlangen naar het lege stille strand, schrijf ze duizend stille malen tussen duizend korrels zand’. Ook de Island-bracelets van Vlieland zijn een blijvende herinnering aan het eiland. De hype, die is overgevlogen uit de Caraïben en Ibiza, verovert nu ook Vlieland en haar bezoekers. De zilveren en vergulde gouden muntjes met een uitsnede in de vorm van het eiland zijn verkrijgbaar in het zwart, lichtroze, paarsrood, oranje, geel en blauw. Info: www.badhotelbruin.com en www.overseavlieland.nl

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress