Books Make your home your own

Ontdek kamerplanten

Het Plantenlab voorbeeld 01 WEBmg 300x200 - Ontdek kamerplantenHet Plantenlab is hét kamerplantenboek van nu. Inspirerend en praktisch, leerzaam en uitnodigend. Ontdek kamerplanten, wat ze voor je doen en ga direct aan de slag met de vele stylingtips en praktische ideeën. Auteur en stylist Judith Baehner neemt je mee in de wereld van kamerplanten. Niet moeilijk of saai, maar juist heel verrassend en eenvoudig. ‘Fout’ kun je het met groen eigenlijk nooit doen!
Het Plantenlab cover WEBmg 234x300 - Ontdek kamerplanten
Het boek (ca. € 19,95) is opgebouwd uit drie delen: ’Je eigen plant’, ‘Als je de smaak te pakken hebt’ en ‘Planten om mee te spelen’. Aan de hand van eenvoudige opfriscursus biologie (her)ontdek de werking van je kamerplanten. Je leert wat planten voor jou doen en wat jij kunt doen voor jouw planten. Het geheim van stekken en zaaien wordt eenvoudig beschreven en voor je het weet verras je jezelf, je vrienden en buren met zelfgekweekte plantjes.
Judith Baehner WEBmg 200x300 - Ontdek kamerplantenHet boek bevat veel DIY-tips, praktische overzichtsschema’s en een handig register. De prachtige foto’s zijn van Eric van Lokven. Info: www.fortegroen.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress