Beauty

Het Seizoen van Frivoliteit

Fleur se Cerier bodymg 300x300 - Het Seizoen van FrivoliteitOké, elke vrouw heeft een favoriete geur en voor mij is dat al dertig jaar Givenchy’s Amarige. Daarnaast voeren de merken Oriflame L’Occitane de lijst aan. Subtiele geuren, die toch opvallen.

Het lentelicht onthult de allereerste kersenbloesems in de boomgaarden in de Lubéron. Hun rozige witheid verspreidt een zoete geur, kenmerk van het seizoen van frivoliteit. L’Occitanes Fleurs de Cerisier L’Eau is subtiel en kristalhelder en nodigt je uit om weg te zweven op een wervelwind van frisse en delicate noten.
Fleur se Cerier l eaumg 300x300 - Het Seizoen van Frivoliteit
Ritueel
Er zijn diverse producten, te beginnen met een Fragrance Touch, die je in geltextuur aanbrengt op die plekken waar je huid dun is (hals, polsen) en smelt in de huid om zijn lentenoten te onthullen. Een nieuw schoonheidsritueel voor een geurige opleving op elk moment van de dag. Voorts zijn er nog een Parfum (ca. 36,- euro), Shower Milk, een Moisturizing Milk en een Hand Cream. Alle voorzien van kersenextract uit de Franse Lubéron. Info: www.loccitane.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress