Beauty

Hippe, eco reinigingsproducten

gentlemensmg 228x300 - Hippe, eco reinigingsproductenEen gezonde, stralende huid, wie wil dat nu niet? Dagelijkse reiniging is ontzettend belangrijk, ook voor vrouwen die geen make-up dragen. Met de nieuwe producten van The Konjac Sponge Company wordt de huid op milde maar effectieve wijze gereinigd. Fijn voordeel: de producten zijn 100{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} plantaardig, goed voor de huid én het milieu. The Konjac Sponge Company voor hippe, eco reinigingsproducten.
ksc bambooface1mg 228x300 - Hippe, eco reinigingsproducten
Oorspronkelijk zijn de zachte konjac sponzen ontwikkeld om de babyhuid op milde wijze te reinigen. Konjac sponzen zijn gemaakt van konjacvezels uit de wortels van de konjac plant, die geteeld wordt in Japan en Korea. De plantaardige sponzen verwijderen dode huidcellen en reinigen de huid diep, zonder deze te beschadigen.

Plantaardig
De Face Mouse is een grappige nieuwe vorm van de traditionele konjac spons. Deze ergonomisch vormgegeven spons ziet eruit als een computermuis en past perfect in de hand.
De plantaardige konjac sponzen zijn geschikt voor elk huidtype. Ze bevatten geen chemische toevoegingen en zijn te gebruiken met of zonder reinigingsproduct. Na gebruik is de huid schoon en voelt zijdezacht aan. De konjac sponzen hebben het Vegan Keurmerk en hebben al diverse beauty awards gewonnen.
ksc sportwomenmg 228x300 - Hippe, eco reinigingsproducten
Engel
De nieuwe Angel Cloth is een innovatief reinigingsdoekje in de vorm van een engel. Na toevoegen van water ontvouwt de engel zich tot een zachte, herbruikbare doek die de huid reinigt. De perfecte vervanger voor de washand, die vaak te ruw is waardoor de huid beschadigd. De engel is zachter. Puur en plantaardig, zonder chemische toevoegingen.
ksc greenfacemg 228x300 - Hippe, eco reinigingsproducten
Handomdraai
De Eye Cleansing Pads zijn de slimste innovatie van The Konjac Sponge Company. Deze volledig herbruikbare oog- en make-up remover pads reinigen de huid grondig maar zacht en verwijderen elk spoortje make-up. Het werkt zoals een wattenschijfje, maar dan beter voor de huid en het milieu. Ze zijn te gebruiken met of zonder reinigingsproduct.
Konjac Sponge Facial Puff French Red Claymg 228x300 - Hippe, eco reinigingsproducten
Innovatieve konjac-loofah spons
De spons bevat intensief reinigende konjacvezels, gecombineerd met de krachtige loofah, die dode huidcellen in een handomdraai verwijdert. Het resultaat is een product dat de huid diep reinigt en grondig scrubt. Maar wel op een milde wijze.
ksc purefacemg 228x300 - Hippe, eco reinigingsproducten
Heavenly Pure
De producten van The Konjac Sponge Company zijn verkrijgbaar bij Heavenly Pure. Deze webwinkel heeft als enige in Nederland en België het volledige assortiment van dit mooie merk.
Webwinkel Heavenly Pure heeft al vele eco beautymerken naar Nederland en België gehaald. Duurzaamheid, luxe en kwaliteit staan daarbij voorop. Niet alleen bij de producten, maar ook bij de service. Zo kunnen klanten er terecht voor een gratis uitgebreid en professioneel verzorgingsadvies en is er een interessant spaarprogramma.
Info: www.heavenlypure.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress