Fashion Marcy Goes Green

Hippe pyjamabroeken van biologisch katoen

pyjamabroek aqua marcelineke 225x300 - Hippe pyjamabroeken van biologisch katoenMijn tieners lopen thuis het liefst in hun trainingsbroek rond, maar ik ga ze toch eens paaien voor deze superzachte, hippe pyjamabroeken van biologisch katoen. Zo zien ze er ook in hun pyjama stoer uit.
pyjamabroek flanel ruit 1 marcelineke 200x300 - Hippe pyjamabroeken van biologisch katoen
De pyjamabroeken zijn gemaakt van 100{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} katoen en heerlijk warme flanel pyjamabroeken van biologisch katoen. De ontwerpen zijn eenvoudig, maar heerlijk comfortabel en ze blijven lang mooi. Ook na meerdere wasbeurten! De pyjamabroeken hebben elastiek en een lint in de taille, zodat de broek altijd mooi aansluit. Er zijn bewust geen zakken of andere onderdelen toegevoegd, om het draagcomfort zo goed mogelijk te houden. De katoenen pyjamabroeken zijn verkrijgbaar in vrolijke boerenbont ruiten in diverse kleuren. De broeken van biologisch flanel katoen zijn tevens verkrijgbaar met leuke prints. Erg leuk zijn ook de pyjamabroeken met olifantjes en vosjes.
pyjamabroek olifant marcelineke 200x300 - Hippe pyjamabroeken van biologisch katoen
Mixen & matchen
De broeken zijn op diverse manieren te combineren. Met een mooi wit shirt bijvoorbeeld of juist met een vrolijk gekleurd shirt. Afhankelijk van het weer kies je voor lange of korte mouwen. Op koudere dagen kan een flanellen pyjamabroek gecombineerd worden met een warm vest. Zo ontstaat er een comfortabel huispak waar elk kind blij van wordt.
pyjamabroek vos 3 marcelineke 216x300 - Hippe pyjamabroeken van biologisch katoen
Maatwerk mogelijk
Alle broeken worden met de hand gemaakt in een Nederlands naaiatelier. Hierdoor is het mogelijk om bij Lazy Lizard het model aan laten passen. Is je zoon of dochter langer dan gemiddeld bijvoorbeeld? Extra lang, breed, smal; het is allemaal mogelijk met de pyjamabroeken van Lazy Lizard. Hiervoor worden wel extra kosten in rekening gebracht.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress