Beauty Marcy Goes Green

Huidverzorging met edelstenen

Gemology Mousse de Roche marcelineke 119x300 - Huidverzorging met edelstenen
Heb jij al eens van een huidverzorgingslijn gehoord die is gebaseerd op de energie van (half)edelstenen en minerale sporen? Ik niet. Het bestaat echter en Smooth & Co belooft een direct zichtbare verbetering van de huid. Daarnaast zouden de Gemology Cosmetics het natuurlijke regeneratievermogen van de huid stimuleren en haar jeugdigheid op de lange termijn.

 

Smooth & Co gelooft dat mensen met een passie de wereld mooier maken. Daarom distribueert het bedrijf merken die het levenswerk zijn van mensen met een passie. Mensen die vanuit een overtuiging en vakmanschap hoogwaardige cosmetica ontwikkelen. Producten met een verhaal. De producten van Gemology Cosmetics passen volledig in deze visie.

 

GEMOLOGY CREME AU JADE marcelineke 200x300 - Huidverzorging met edelstenen

Gemology Cosmetics
Gemology Cosmetics heeft verzorgingsproducten ontwikkeld die luxe en doeltreffendheid combineren en die de kracht en energie gebruiken van de oligo-elementen afkomstig van edelstenen en halfedelstenen. Hiervoor zijn de cosmetische voordelen van twintig edele- en halfedele mineralen getest waaronder diamant, jade, amethist, robijn, parel, maansteen, kwarts en saffier. In de kern van deze mineralen, goed beschermd tegen alle mogelijke vormen van vervuiling, bevindt zich namelijk van nature een uitzonderlijk hoge concentratie aan oligo-elementen. De huid heeft dagelijks een hoeveelheid oligo-elementen nodig waaronder silicium, calcium, ijzer, magnesium, kalium, zwavel, zink en chroom.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress