Cooking in a great kitchen!

Industry designwok

demeyerewokindustry marcelineke 300x200 - Industry designwokAls het leven zich in het najaar naar binnen verplaatst, is er niets zo leuk als koken voor vrienden of familie. Demeyere rust je keuken smaakvol verder uit met de nieuwe Industry designwok en vierkante grill Resto.

Demeyere breidt de succesvolle serie Industry, ontworpen door de Belgische designer Stefan Schöning, verder uit met een wok. Opnieuw smelt een robuuste, stevige look – Amerikaans geïnspireerd – samen met verfijnde technologie en Europese knowhow. Het resultaat is een gebruiksvriendelijke wok en een echte aanwinst voor je keuken.

Grote greep
Zo garandeert het vijflagenmateriaal tot aan de rand een perfecte warmteverdeling. De grote greep, met een geparelstraald en krasbestendig oppervlak, blijft langer koel en zorgt voor een makkelijke grip. Ideaal voor gebruik op een gasfornuis of andere kookplaat, inclusief inductie. De nieuwe wok (ca. € 159,-) verkent trouwens graag culinaire grenzen, want je kunt erin roerbakken, stoven, stomen of frituren.
demeyeregrillpanresto marcelineke - Industry designwok
Grillpan Resto
Geef toe, een gegrild gerecht smaakt twee keer zo lekker én oogt dubbel zo mooi. Met de nieuwe vierkante grillpan van Resto by Demeyere rek je dat zomerse barbecuegevoel tot laat in het najaar. Zonder zorgen, want het meerlagenmateriaal tot aan de rand van de pan garandeert een gelijkmatige verdeling van de warmte. Zo grill je even gemakkelijk groenten als vis en vlees, op alle warmtebronnen, inclusief inductie. De mat gepolijste grillpan (ca. € 119,-) met sobere greep komt bovendien in elke keuken tot zijn recht.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress