Bites & Booze Food Wanna eat out?

Intiem privé oesterdiner op het Wad

oesterdiner marcelineke 300x200 - Intiem privé oesterdiner op het WadOef, dat is pas romantisch! Een intiem privé oesterdiner op het Vlielanda Wad. Daar tref je bij Badhotel Bruin namelijk deze nieuwe culinaire verrassing. Enkel in de wintermaanden serveren zij een driegangenmenu, met verse oesters op verschillende wijze bereid. Het adembenemende panorama, samen met de service en kwaliteit van Badhotel Bruin maken dit diner onvergetelijk. Ik teken er meteen voor!
oester openen marcelineke 200x300 - Intiem privé oesterdiner op het Wad
Naast het eigen restaurant Bravoure kan er bij Badhotel Bruin ook buiten worden gedineerd. En niet zomaar buiten, maar pal aan de Wadden! Eigenaren Paul van Essen en Mirjam Westers zijn de enigen die het privé oesterdiner aanbieden op Vlieland.
oesterdiner gerecht marcelineke 300x272 - Intiem privé oesterdiner op het Wad
Windproof tafel
Gedurende de wintermaanden zijn er volop oesters, die direct vanaf het Wad op locatie gegeten kunnen worden. Badhotel Bruin maakt van dit moment graag iets speciaals voor haar gasten. Met een gezellig gedekte (windproof) tafel, compleet met waterdichte regenlaarzen en warme dekens serveren zij op het wad een vast driegangenmenu inclusief wijn. Een intiem diner op een bijzondere locatie is gegarandeerd!

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress