Beauty

JACKS beauty line 

jacks5 eye shader brush small 5 eur27 prvmg 300x22 - JACKS beauty line Make-up: voor sommige vrouwen de beste vriendin, voor een ander hogere wiskunde. Wat soms vergeten wordt is dat het juiste ‘materiaal’ flink kan helpen. De beste schilders kunnen immers ook niet werken zonder de juiste kwasten.
jacks9 softener mini contour brush 9 eur36 prv 2 300x38 - JACKS beauty line 
“You can’t achieve good make up without good equipment.”

jacks15 retractable lip brush synthetic 15 eur25 prvmg 300x16 - JACKS beauty line 
JACKS beauty line penselen zijn kleurrijk en ‘eye catching’. Ze kunnen worden gebruikt om het dagelijkse make-upmoment op te vrolijken of backstage bij een show. De penselen zijn geïnspireerd op met verf bespatte schilderskwasten. Fel gekleurd, opvallend en uniek.

jbl leonhardy 11of27mg 300x200 - JACKS beauty line Grotendeels veganistisch
Met veel liefde en passie voor het vak ontwierp Duitse top-visagiste Miriam Jacks een kleurrijke 17-delige set make-uppenselen. De kwasten zijn allen handgemaakt. Iedere kwast gaat door minimaal 15 handen om het resultaat te bereiken. De haren zijn grotendeels veganistisch en hierdoor niet allergiegevoelig.
jbl leonhardy 13of27mg 300x200 - JACKS beauty line 
JACKS beauty line in productie
De productie van de kleurrijke penselen wordt uitgevoerd in nauwe samenwerking met het Berlijnse project KLIK, een groep die dakloze kinderen en jongeren stimuleren steunt bij hun terugkeer in de samenleving. Door deel te nemen aan de workshop, kunnen de jongeren wat bijverdienen en wordt hen op speelse manier geleerd om te gaan met structuur.

Workshops
Samen met het team worden de penselen ontworpen in workshops. Het startmateriaal van de penselen zijn stelen gerecycled hout, zonder ring of penseel haar. Deze stelen worden individueel geverfd met de meest fijne acrylverf. De verschillende kleuren combinaties zijn niet vooropgezet, maar ontstaan op het moment zelf. Het experimenteren met gouden en bronzen glitters, metallic poeder or spatten zwarte verf maakt de kwasten uniek. Op deze manier blijft het idee van een verfkwast bewaard. Info: www.jacks-beautydepartment.com

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress