Cocktails & more Food

Jamie’s Italian in Rotterdam

Jamies 1 marcelineke 214x300 - Jamie’s Italian in RotterdamHet merk Jamie’s Italian is geliefd over de hele wereld en staat bekend om zijn Italiaanse gerechten met een karakteristieke Jamie-twist, die met liefde gecreëerd zijn door Jamie Oliver en zijn mentor Gennaro Contaldo. Na maanden van wachten kan Nederland nu genieten van de heerlijke en betaalbare gerechten van Jamie’s Italian in Rotterdam – met de vriendelijke en persoonlijke service van een goedgetraind 115-koppig team onder leiding van general manager Alexander Popa en chef-kok Alistair Miskimming.
jamies 2 marcelineke 214x300 - Jamie’s Italian in Rotterdam
Jamie’s Italian, midden in het bruisende centrum van Rotterdam, is perfect gesitueerd in de levendige overdekte foodmarkt, de Markthal. Het restaurant telt 220 plaatsen en biedt voor iedereen wat wils, zowel lokale gasten als toeristen. Met ons bekroonde kindermenu, kleurplaten en crayons is Jamie’s Italian Rotterdam de perfecte plek voor families.
jamies 4 marcelineke 214x300 - Jamie’s Italian in Rotterdam
Verse pasta
De pasta wordt elke dag vers in huis bereidt door Jamie’s chefs, perfect voor een snelle lunch. Iemand trakteren op een diner? Geniet van een mooie Italiaanse steak of Acqua pazza, een heerlijke vis, gevolgd door een verleidelijk dessert zoals onze Epic Brownie of Gennaro’s speciale Tiramisu.
jamies 5 marcelineke 300x214 - Jamie’s Italian in Rotterdam
Terras en cocktails
In de zomer kun je op het terras genieten van een ijskoud biertje of een heerlijk glas Italiaanse wijn. De bar barst van de Italiaanse likeuren, zoals limoncello en grappa maar serveert ook klassieke cocktails zoals een Amaretto Sour en cocktails met een speciale twist zoals Gennaro’s sidecar (Rémy Martin-cognac, limoncello, sinaasappellikeur & citroensap) en een basil Rossino.
jamies 6 marcelineke 300x214 - Jamie’s Italian in Rotterdam
Uniek ambachtswerk
Het design van Jamie’s Italian Rotterdam combineert de typische rustieke uitstraling van het merk met karakteristieken van de havenstad Rotterdam. Het restaurant is voorzien van uniek ambachtswerk, waaronder het handgeschilderde tegel kunstwerk van Masja Ottenheim.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress