Beauty

John Masters Organics

Geranium   Grapefruit BM euro34mg 224x300 - John Masters OrganicsIn een variatie op de populaire Blood Orange & Vanilla Body Wash & Body Milk brengt John Masters Organics twee nieuwe Body Wash & Body Milk lijnen met extra verzorgende elementen en heerlijke geuren. Met behulp van gecertificeerde organische ingrediënten zoals rozemarijn, arnica, geranium en grapefruit, wordt de huid beter gereinigd en gehydrateerd dan ooit!
Geranium   Grapefruit BW euro34mg 224x300 - John Masters Organics
De Geranium & Grapefruit Body Wash (ca. €34,-) verandert in een rijk schuim dat vuil en overvloedige talg op een zachte manier verwijdert zonder de huid uit te drogen. De essentiële geranium-, grapefruit- en lavendeloliën voeden de huid en ruiken heerlijk. De toegevoegde witte thee heeft een antibacteriële werking en beschermt de huid. De Geranium & Grapefruit Body Milk (ca. €v34,-) bevat naast bovenstaande ingrediënten ook kokosolie en aloë vera gel. Deze laatste geeft de Body Milk een extra ontstekingsremmende en verzachtende werking.
Rosemary   Arnica BM euro34mg 224x300 - John Masters Organics
Bloedsomloop
De Rosemary & Arnica Body Wash (ca. €34,-) is perfect voor gebruik na een drukke dag en helpen om spierspanning te verminderen. De nieuwe formule van de Body Wash en Body Milk laat de voedende ingrediënten sneller in de huid trekken en geeft extra hydratatie en zachtheid. Rozemarijn stimuleert de bloedsomloop terwijl arnica goed helpt tegen spierpijn. Dit maakt de Body Wash ook geschikt voor een heerlijk ontspannend bad. Kamille en zonnebloemolie helen en beschermen de huid en de Mariadistel geeft de Body Wash een antioxiderende werking. De Rosemary & Arnica Body Milk (ca. €34,-) heeft extra helende en kalmerende ingrediënten zoals kokosolie en aloë vera. Dit maakt hem perfect voor gebruik op het hele lichaam en met name de geïrriteerde huid. Met zijn verzachtende kenmerken is de Body Milk ook goed te gebruiken als massagemelk bij pijnlijke spieren.
Rosemary   Arnica BW euro34mg 224x300 - John Masters Organics
John Masters Organics
Jezelf goed verzorgen en tegelijkertijd zorg dragen voor de aarde zijn twee wensen die elkaar niet hoeven uit te sluiten, dat bewijst John Masters Organics al meer dan 20 jaar. Gecreëerd door stylist John Masters is John Masters Organics ontstaan uit een verlangen om een luxueuze beautylijn voor haar en huid te ontwikkelen die de aarde met respect behandelt. De 100{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} gecertificeerd organische producten zijn vrij van chemicaliën en alle ingrediënten zijn cruelty free; voor een super natural beauty experience. Info: www.johnmastersorganics.nl

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress