Beauty Marcy Goes Green

Ken jij arganolie al?

 

arganolie en cactusvijgolie van tasty skincare 1 marcelineke 300x200 - Ken jij arganolie al?Ken jij arganolie al? Deze fijne olie is namelijk multi-inzetbaar. Gebruik de olie in je haar voor een prachtige glans, als serum op je gezicht of als kuur voor beschadigde nagels.
arganolie in sierfles 60 ml marcelineke - Ken jij arganolie al?

 

Arganolie is rijk aan onverzadigde vetzuren, vitaminen en antioxidanten. Deze voeden en kalmeren de huid, verminderen tekenen van huidveroudering, temmen pluizig haar en stimuleren de celvernieuwing. Het resultaat is een gezonde, gladde en stralende huid, glanzend haar en sterke nagels. Er is zelfs een complete site aan gewijd: Love Arganolie.
biologische marseillezeep met arganolie 1 marcelineke 300x200 - Ken jij arganolie al?
Arganolie + extra’s
Een van de nieuwe merken in het assortiment van Love Arganolie is Tasty Skincare. Dit Nederlandse merk gebruikt uitsluitend ingrediënten die rechtstreeks uit de natuur komen en 100{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} biologisch zijn. Pure, natuurlijke kracht. Er zijn vijf producten met verschillende oliën voor het gezicht en een serum voor de ogen en lippen. De basis van de producten is arganolie; daarnaast zijn er diverse huidverbeterende ingrediënten toegevoegd, waaronder granaatappelpitolie, jojoba olie, rozenbottelolie en cactusvijgolie. Stuk voor stuk krachtige ingrediënten die de huid mooier maken.
biologische marseillezeep met arganolie marcelineke 300x200 - Ken jij arganolie al?
Heerlijk geurende Marseillezepen
De biologische Marseillezepen zijn gemaakt van planten en verrijkt met pure arganolie. Hierdoor droogt de zeep de huid niet uit, maar houdt haar juist soepel en zacht. Een eigenschap die de meeste andere zepen niet hebben. Ook de geur- en kleurstoffen in de zepen zijn natuurlijk, waardoor ze heerlijk ruiken en er prachtig uit zien. Een aanvulling op elke wastafel of badrand. De zepen zijn verkrijgbaar in verschillende geuren en kleuren.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress