Dance Home

Klassiek en dance samen in Ahoy

image006mg 300x223 - Klassiek en dance samen in AhoyKlassieke muziek gecombineerd met de hartslag van dance, dat zorgt voor een optreden zoals dat in Nederland nog niet eerder vertoond werd. Op zaterdag 14 maart speelt in Ahoy The New Symphonics Orchestra bekende dancenummers op de beats van diverse dj’s, geflankeerd door internationale toppers als Robin S., Soulvation, Candy Dulfer en Jocelyn Brown. Spil van het event zijn dj Ronald Molendijk en dirigent Maurice Luttikhuis, samen met het vijftigkoppige orkest.
Candy Dulfer LRmg 300x300 - Klassiek en dance samen in Ahoy
Klassiek en dance samen in Ahoy. Ze lijken lijnrecht tegenover elkaar te staan. Niets is minder waar, bewijst Symphony31. Volgens medeorganisator Frits Kuijper versterken de muziekstijlen elkaar juist: “De dj zweept de zaal op, het orkest brengt een mooie lading en de gastartiesten zorgen voor extra verdieping.” Het unieke concert in Ahoy wordt ingevuld met bekende nummers die opnieuw zijn gearrangeerd door DJ Ronald Molendijk in samenwerking met meesterdirigent Maurice Luttikhuis. Denk aan Blame van Calvin Harris en Porcelain van Moby, en natuurlijk de liedjes van de gastartiesten Robin S. en Jocelyn Brown. Maar ook klassieke symfonieën in een dancejasje, house-, pop- en dancenummers uit de top 40 of een plaat uit het discotijdperk met een stevige beat eronder zullen te horen zijn.
Symphony31 LRmg 300x250 - Klassiek en dance samen in AhoyGrootste club van Europa
Symphony31 is een initiatief van KuMoheadz, het bedrijf van evenementenorganisator Frits Kuijper en DJ Ronald Molendijk. Frits Kuijper: “Er zijn wel eens eenmalige muziekprojecten uitgevoerd door dj en orkest, maar een compleet concert was er nog niet. Voor ons een uitgelezen kans om een verrassend event te organiseren.” Ahoy Rotterdam zal worden omgetoverd tot grootste club van Europa, met een spectaculair decor en geluid dat compleet rondom aanwezig zal zijn. Anders dan bij andere producties in Ahoy, kan tijdens Symphony31 niet alleen op de vloer worden gedanst, maar zullen ook op de eerste ring speciale dansplekken worden ingericht. De tweede ring van het Rotterdamse sportpaleis blijft dicht zodat de intieme clubsfeer wordt behouden.
Ronald Molendijk LRmg 208x300 - Klassiek en dance samen in Ahoy
Indrukwekkende line-up
Naast Ronald Molendijk zullen dj’s Roog en Dennis van der Geest plaatsnemen achter de draaitafel. Naast het orkest en de dj’s zijn er diverse solisten die een prominente rol hebben tijdens het unieke dancefeest. Jocelyn Brown, Sharon Doorson, Robin S., Soulvation, Candy Dulfer en MC E-Life brengen nieuw geproduceerde dancehits ten gehore. Binnenkort wordt bekend welke overige gastartiesten de line-up van Symphony31 compleet maken. Info: www.symphony31.com of www.facebook.com/symphony31com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress