Bites & Booze Cooking in a great kitchen! Design Food

Klassiek, stijlvol en inktzwart: New Look AGA

AGA New Look door marcelineke 300x250 - Klassiek, stijlvol en inktzwart: New Look AGAElk AGA-fornuis is een blikvanger op zich. Speciaal voor de feestdagen is er nu een klassieke uitvoering in stijlvol inktzwart: de New Look AGA. Traditionele kwaliteit in een eigentijds en modern jasje. De zwarte New Look AGA tilt jouw keuken en jou als kok naar een hoger plan.
AGA New Look flat marcelineke 262x300 - Klassiek, stijlvol en inktzwart: New Look AGA
De New Look AGA ontleent zijn naam aan fashionicoon Christian Dior, die de gevestigde mode in 1947 een nieuw tijdperk inloodste. Immers: dat is precies wat AGA ook met de New Look doet. De zwarte rangecooker heeft veel weg van de traditionele AGA maar is voorzien van allerhande nieuwe features als nieuwe handvaten, scharnieren en een nieuw logoschild. Design en kookgenot op hun allerbest en helemaal van deze tijd.
AGA New Look handrail marcelineke 300x208 - Klassiek, stijlvol en inktzwart: New Look AGA
AGA-warmte
Net zoals bij de traditionele AGA-modellen zijn de gietijzeren ovens altijd beschikbaar voor gebruik en creëert het fornuis de bijzondere AGA-warmte om zich heen. Ook het koken op de New Look AGA is vergelijkbaar met het koken op een traditioneel model.
AGA New Look hinge marcelineke 300x248 - Klassiek, stijlvol en inktzwart: New Look AGA
Energie wordt niet onnodig gebruikt
Sinds de introductie van de nieuwe generatie AGA’s zijn er fornuizen die aan, op stand-by of uit kunnen worden gezet. Dankzij deze technologische toevoeging wordt er alleen energie verbruikt als dat nodig is en toch geprofiteerd van alle voordelen die koken met stralingswarmte met zich meebrengt. Een AGA is op deze manier zelfs energievriendelijk.
AGA New Look lid marcelineke 236x300 - Klassiek, stijlvol en inktzwart: New Look AGA
AGA onderdeel van het leven
In een keuken met het iconische fornuis wordt iedereen aangetrokken door de bijzondere warmte. AGA bezitters vertellen vaak dat het fornuis onderdeel is van hun leven; ze kunnen zich een leven zonder een AGA niet meer voorstellen.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress