Make your home your own

Klein privé-museum

bloemvaas bol marcelineke 300x199 - Klein privé-museumBewaar jij net als ik graag herinneringen en souvenirs, maar liggen ze altijd maar in een doos? Jammer toch?! Ik ben derhalve enorm gecharmeerd van het idee om enkele bijzondere items onder een stolp te plaatsen, tastbaar en toch niet. Als een klein privé-museum. Nu nog verzinnen welke rariteiten uit mijn ‘koffertje van vergane tijden’ zo’n prominente plek verdienen…

Wie zijn huis graag inricht met bijzondere woonaccessoires, kunstvoorwerpen en eyecatchers zal blij verrast zijn met de nieuwe collectie van By Paula Rutgers Design. Interieurstylist Paula Rutgers breidt het assortiment uit met natuurlijke kaarsen, kijkdoosjes, bijzondere potten, vazen en stolpen gevuld met bijzondere kunstobjecten, natuurlijke en dierlijke elementen.

droplet 3 hangvaasjes marcelineke 300x199 - Klein privé-museum
Het bestaande assortiment stolpen met bijzondere inhoud is uitgebreid met een stolp op een hoge voet, verkrijgbaar in twee maten. In zo’n stolp kunnen allerlei voorwerpen en rariteiten bewaard worden. Een concept dat vooral populair was in de 17e en 18e eeuw, maar tegenwoordig weer helemaal hip is. Steeds vaker maakt Paula bijzondere stolpen op aanvraag, bijvoorbeeld met het eerste (verzilverde) schoentje, balletspitzen, foto’s of gedroogde trouwboeketten. Niks is te gek, alles wat dierbaar is kan onder zo’n stolp bewaard worden. Daarnaast zijn er stolpen verkrijgbaar met vlinders of een dierenskelet. De materialen die gebruikt worden, zijn antiek, vintage of gevonden op stranden uit de hele wereld.
ledlicht voor planten groenten of keukenkruiden marcelineke 300x200 - Klein privé-museum
Kijkdoosjes
Ook heel bijzonder zijn de nieuwe kijkdoosjes. Een diepe baklijst met een glasruitje en gevuld met een bijzondere schelp, insect of andere naturalia. Mooi als blikvanger in het interieur.
stolp document marcelineke 146x300 - Klein privé-museum
Bijzondere kaarsen
De collectie kaarsen is aangevuld met nieuwe unieke varianten, zoals bijvoorbeeld boomstronken gevuld met sojawas. Deze milieuvriendelijke kaarsen walmen niet en zijn navulbaar, waardoor je er lang plezier van hebt. Daarnaast zijn er heerlijke Candela geurkaarsen in een verfblik, gemaakt van ecologische sojawas en geparfumeerd met 100{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} pure essentiële en plantaardige oliën. Wil je een mooie blikvanger op tafel, dan zijn de dip dye kaarsen ideaal. Deze handgemaakte kaarsen zijn verkrijgbaar in diverse frisse kleuren.
stolp sleutels marcelineke 182x300 - Klein privé-museum
Haal de natuur in huis
Nieuw is de ledlamp, die speciaal ontwikkeld is voor het laten groeien van middelgrote planten, zoals groenten en keukenkruiden. De lamp is gemaakt door Italiaanse ambachtslieden en geeft precies het juiste licht en verstrekt voeding aan de planten. Handig voor wie zijn eigen groenten en kruiden kweekt! De lamp kan worden geplant in de bodem van een bloempot of worden opgehangen en groeit letterlijk met de plant mee. De ledlamp past perfect bij de populaire Karoo verticale plantenbak met watersysteem, een groene muur voor binnen en buiten. In het basiselement dat je aan de muur bevestigd passen negen plantjes. Handig in een kleine keuken!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress