Make your home your own

Kleurrijke herfsttuin

kleurrijke herfsttuin 01 WEB marcelineke 300x233 - Kleurrijke herfsttuinIs de herfst voor jou zo lang mogelijk genieten van buiten zijn? Geven felle, vrolijke herfstkleuren en veel bloemen je energie? Hoezo ‘vallende blaadjes’ blues? Jij kiest voor de happy herfst! De tuintrend Happy Life is de inspiratiebron voor een kleurrijke herfsttuin. Planten, kleuren en materialen kun je naar hartenlust met elkaar combineren.

Je trekt je niets aan van de kalender, je wordt juist vrolijk van die prachtige herfstkleuren. Muren, schuttingen en meubelen verf je in felle kleuren. Hetzelfde doe je met fruitkistjes. In die kistjes zet je felgekleurde potten met bloeiende planten. Je plukt bloemen uit de tuin en stopt ze in wissellijstjes. Dat is jouw creatieve interpretatie van een verticaal tuintje.
kleurrijke herfsttuin 02 WEB marcelineke 213x300 - Kleurrijke herfsttuin
Rijke bloeiers
Rijke bloeiers met bloemen in felle kleuren zijn er ook in de herfst. Neem bijvoorbeeld de najaarsviool. Die is er in duizelingwekkend veel kleuren. En dan kun je ook nog eens kiezen tussen soorten met mini- en maxibloemen. Een andere herfsttopper is de bolchrysant. Met één plant heb je minstens honderd bloemen te pakken. Groenblijvende planten mogen eigenlijk ook niet ontbreken in de tuin. Kies dit najaar eens voor een laurierboompje op stam of Leucothoe met groen of rood blad.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress