Accessories Make your home your own

Kleurrijke tuin

allibert tuinbank 300x225 - Kleurrijke tuin2015 betekent: een kleurrijke tuin. En dan hebben we het niet alleen over de bloemen en planten, maar ook over de tuinmeubelen. Want daar waar het de afgelopen jaren vooral rustige ontwerpen en neutrale kleuren waren die de overhand hadden, mag het deze zomer best een beetje gek en kleurrijk! Tuinmeubelen.nl heeft het allemaal.
bank shark 300x199 - Kleurrijke tuin
Wie een beetje durft, kan deze zomer zijn of haar hart ophalen. Het antraciet en donkergrijs van de afgelopen jaren maakt plaats voor het lichtere white- of greywash. En ook de al jaren bekende rotankleur Kubu wordt langzaam verdrongen door deze frissere, lichtere tinten. Naast deze basiskleuren zien we ook steeds meer verleidelijke inspirerende kleuren als pastellen, blauwtonen en aqua kleuren, en zelfs fluorkleuren en signaalkleuren worden het komende jaar niet geschuwd.
loungeset sunset beach 7 delig met loungestoel tuinmeubelen.nl  300x199 - Kleurrijke tuin
Functioneel loungen
De loungesets zijn nog steeds niet uit het tuinbeeld weg te denken, maar we zien dat de lage loungetafels plaats maken voor halfhoge loungetafels waar je ook aan kunt eten. Dat maakt het loungen niet alleen comfortabel, maar ook functioneel. Die trend zet zich door in andere objecten in de tuin die niet alleen mooi, maar ook praktisch zijn. Wat te denken van koelboxen die ook als cocktailtafeltje of voetenbankje te gebruiken zijn? Of tuintafels met een geïntegreerde buitenhaard en waterdichte parasols of waterdoorlatende kussens die in de zon, maar ook tegen de regen gebruikt kunnen worden?
newcastle loungeset op locatie.png 300x199 - Kleurrijke tuin
Wicker
Kunststof is terug van weggeweest. Nog steeds even betaalbaar, maar wel in een mooie uitvoering, bijvoorbeeld met de look en feel van wicker. Mooie designmeubelen, kunststof loungesets en handige kussenboxen; het is er allemaal  en uitgewerkt in duurzaam en betaalbaar kunststof.
vuurtafel cosi cube 300x224 - Kleurrijke tuin
Over Tuinmeubelen.nl
Bij Tuinmeubelen.nl vind je online alle trends op tuingebied voor het komende seizoen, overzichtelijk en betaalbaar. Het assortiment is gevarieerd en kent de scherpste prijzen. De meubelen kunnen veelal worden bekeken in een van de showrooms en natuurlijk worden alle meubelen thuisbezorgd. Daarnaast is het mogelijk de oude tuinset mee terug te nemen, zodat deze op een verantwoorde manier kan worden gerecycled. Info: www.tuinmeubelen.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress