Beauty

Kneipp Douche Foam Morning Kiss

kneipp3 300x246 - Kneipp Douche Foam Morning KissVroege vogels, uitslapers, actieve carrièrevrouwen, vermoeide moeders en nachtbrakers opgelet! Kneipp heeft iets nieuws: Douche Foam Morning Kiss. Geniet van de fruitige vrolijkmakende geur van oranjebloesem in de vorm van romig schuim en pure zachtheid voor je huid. Een liefdevolle start van de dag.

Kneipp Douche Foam Morning Kiss (ca. € 6,99) is een heerlijk nieuw product voor iedereen die zin heeft in een fruitige geur en liefdevolle verzorging. De zachte geur van oranjebloesem en de speciale textuur met natuurlijke, voedende jojobaolie zorgen voor een bijzondere douche-ervaring en een heerlijk zachte huid.
kneipp1 110x300 - Kneipp Douche Foam Morning Kiss
Weelderig
De vrolijk oranjegekleurde foamflacon is prettig in gebruik, makkelijk te doseren en gedreven op perslucht . Slechts een kneepje in de hand tijdens het douchen en de gel transformeert zich onmiddellijk tot een weelderig romig schuim.

Plantaardig
Kneipp douche foam Morning Kiss bevat geen conserveringsmiddelen, paraffine en minerale oliën en is dankzij de milde plantaardige ingrediënten bijzonder zacht voor de huid en geschikt voor alle huidtypen (ook voor de droge en gevoelige huid). De huidverdraagzaamheid is bevestigd door onafhankelijke dermatologen.
kneipp2 199x300 - Kneipp Douche Foam Morning Kiss
Oranjebloesem en jojobaolie
Oranjebloesem heeft een frisse aromatische geur die een positief effect heeft op je gemoedstoestand. Je wordt er vrolijk van en het helpt stress en nervositeit te verminderen. Net wat je nodig hebt aan het begin van een nieuwe dag. Jojobaolie is een milde, diep verzorgende olie die geschikt is voor alle huidtypen. Het helpt op natuurlijke wijze om de vochtbalans van de huid te herstellen en werkt als natuurlijke antioxidant. Het foam wordt door middel van perslucht uit de bus gedrukt en niet door middel van drijfgas. De foams zijn ook zonder minerale oliën, kleurstoffen en conserveringsmiddelen en zijn daardoor vriendelijker voor het milieu en voor de huid. Info: www.kneipp.com, facebook.com/KneippBenelux of twitter.com/kneipp_nieuws

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress