Beauty

Kneipp Nature Kids

kneipp1 131x300 - Kneipp Nature KidsMaak van het douchen of badderen een spetterende belevenis met de vernieuwde Kneipp Nature Kids bad- en doucheproducten voor peuters en kleuters! Ze zijn lief, stoer, leuk, magisch en natuurlijk zacht voor de huid.
kneipp2 131x300 - Kneipp Nature Kids
Kneipp heeft haar nieuwe Nature Kids producten perfect afgestemd op de wensen van kinderen en hun ouders. De producten bevatten bijzondere natuurlijke ingrediënten als framboos, drakenfruit, lavendel, teunisbloem en jojobaolie die een lekkere zoete geur hebben en die tot de verbeelding spreken. Met een kwaliteit die vertrouwd is als altijd. De producten zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten en werkstoffen, zijn uitgebreid dermatologisch getest en prikken niet in de ogen. Ze bevatten geen zeep, siliconen en conserveringsmiddelen zoals parabenen.

Prinsessenshampoo
Speciaal voor magische prinsessen: prinsessenshampoo & douche-in-één (ca. € 4,99) en prinsessen badschuim (ca. € 1,59) met framboosaroma! Voor een zachte huid en makkelijk doorkambaar haar zonder tranen! Voor stoere ridders: heerlijk geurende drakenkracht shampoo & douche-in-één en een drakenkrachttoverbad (ca. € 1,59).
kneipp3 131x300 - Kneipp Nature Kids
Droomreis badschuim
Het speciale droomreis badschuim (ca. € 4,99) bevat natuurlijke lavendel en teunisbloemolie. Deze verzorgt en ontspant en helpt de kids om heerlijk te slapen. Voor verstopte neusjes is er de badolie thijm en munt (ca. € 8,99). deze helpt om vrijer te ademen en is een feest in bad. De KneippKids producten zijn bedoeld voor kinderen van 3 jaar en ouder.

Puur en eerlijk
Natuurlijke cosmetica is enorm in opkomst. En aangezien de huid van kinderen anders is dan die van volwassenen is de keuze voor pure natuurlijke ingrediënten juist voor kinderen belangrijk. Daarom ontwikkelde Kneipp de Nature Kids lijn. Het zijn leuke producten maar dan wel van een vertrouwd verantwoord merk. Natuurlijk genieten. Info: www.kneipp.com of facebook.com/KneippBenelux

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress