Cooking in a great kitchen! Food

Koken als een chef met Le Creuset

le creuset 1 200x300 - Koken als een chef met Le CreusetIk ben er blij mee! Le Creuset, die van de geweldige gietijzeren pannen, heeft het assortiment namelijk uitgebreid met een serie professionele multifunctionele bak- en kookpannen. In de serie Les Forgées (letterlijk ‘gesmeed’) is een nieuwe professionele lijn ontwikkeld van  gesmeed aluminium met een RVS binnenzijde. Je kunt er dus mee  bakken, braden, sauteren, pocheren en gerechten in laten sudderen. De vastgeklonken roestvrijstalen handvaten geleiden geen warmte voor een koelere en betere grip. De pannen zijn vormvast en daarmee geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Nu kun je thuis dus koken als een chef met Le Creuset.
le creuset marcelineke 300x200 - Koken als een chef met Le Creuset
De Forgées Pro (v.a. ca. € 119,-) zijn vervaardigd uit zeer dik gesmeed aluminium met een ijzersterke RVS binnenzijde die bij dagelijks gebruik in een mensenleven niet zal slijten. Het RVS zorgt voor een snelle verhitting en afkoeling, zodat met grote precisie gegaard kan worden.
le creuset 2 200x300 - Koken als een chef met Le Creuset
Net als alle andere producten zijn ook deze pannen zorgvuldig getest op duurzaamheid, veiligheid en gebruikersvriendelijkheid. De bodem is voorzien van een roestvrijstalen schijf voor stabiliteit en vooral voor optimaal gebruik op inductie. De hitte wordt zo ook gelijkmatig verspreid om oververhittingspunten tijdens het koken te voorkomen. Hierdoor is ook het reinigen van de pan een fluitje van een cent.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress