Bites & Booze Design

Kokkerellen in de buitenlucht

Primus Onja boot marcelineke 200x300 - Kokkerellen in de buitenluchtHet is echt nog te koud om al lekker buiten te kokkerellen, maar als je deze nieuwe tweepits-brander Onja van Primus ziet, kan de lente zich niet snel genoeg aandienen. Scandinavisch design pur sang. Een slim en compact ontwerp, gemaakt van materialen als roestvrijstaal, leder, eik en messing.

Primus Onja dragen marcelineke 200x300 - Kokkerellen in de buitenlucht

Onja kun je snel en gemakkelijk opzetten en opbergen. Je klapt de kookkoffer open en er ontstaat een stevige, stabiele kook-unit die de branders goed afschermt tegen wind. Het fornuis is krachtig genoeg om te koken voor vier personen. De deksel van eikenhout is te gebruiken als snijplank, maar ook als plateau om eten te serveren. Dankzij de stevige draagriem is Onja makkelijk mee te nemen; ideaal voor een outdoor diner in het park of een weekendtrip met kajak of fiets.

Primus Onja koken marcelineke 200x300 - Kokkerellen in de buitenlucht

Bij de ontwikkeling van Onja heeft Primus als voorwaarde gesteld om de impact op het milieu zo laag mogelijk te houden. Ze heeft hierbij de aanbevelingen van het Zweedse Environmental Research Institute (ILS) aangehouden. Dit geldt voor de keuze van de grondstoffen en voor het feit dat de materialen aan het einde van de levenscyclus eenvoudig kunnen worden gescheiden voor hergebruik.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress