Bites & Booze Home Recipes

Kokkerellen met Modellen

bastiaan van schaik marcelineke 300x169 - Kokkerellen met ModellenDacht jij dat modellen alleen maar sporadisch op een worteltje of blaadje sla kauwen en lekker eten aan hun bevallige neusjes voorbij laten gaan? Bastiaan van Schaik bewijst het tegendeel met zijn nieuwe cooking & food-serie Kokkerellen met Modellen op het on demand videoplatform Makers Channel. De eerste aflevering staat online.

In de webserie Kokkerellen met Modellen komen bekende modellen op bezoek bij Bastiaan om gezellig samen met hem te koken. Samen maken ze het favoriete gerecht van het model. Nee, modellen eten heus niet alleen maar sla. Benieuwd wat modellen wel eten en wat ze allemaal doen in hun dagelijks leven? Bekijk dan hier de eerste aflevering met Tooske Ragas.

 

Over Bastiaan
Sinds 2005 is Bastiaan geregeldop televisie te zien. Eerst als lifestyledeskundige achter de desk bij RTL Boulevard, daarna als jurylid en coach bij Holland’s Next Top Model. Voorts was Bastiaan actief bij Benelux’ Next Top Model en zat hij bij SBS Shownieuws aan tafel. Daarna kreeg hij zijn eigen modeprogramma, Stylist van de Sterren. In 2010 bracht hij het kookboek Kokkerellen met Modellen uit. Na het grote succes hiervan ontstond het idee voor zijn eigen webserie op Makers Channel.

 

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress