Bites & Booze Food Make your home your own Wanna eat out?

Kookmeisje presenteert: antiek op tafel

Kookmeisje tafel marcelineke 200x300 - Kookmeisje presenteert: antiek op tafelBen jij dol op antiek servies en snuffel je het hele jaar door op vlooienmarkten en in antiekwinkels op zoek naar dat ene mooie brocante theekopje met schootel? Wellicht vind je het op de webshop van mijn collega Anne-Ruth, ook wel bekend van haar blog Kookmeisje. Zij presenteert: antiek op tafel.

Kookmeisje bestaat dit jaar drie jaar. Een mooi moment om dit te vieren met een eigen webwinkel, vond Anne-Ruth. Ze koopt alle antieke items zelf in op antiek- en brocantemarkten in België en Frankrijk. Wat begon als een kookblog is daarmee uitgegroeid tot een website waar alles voor een culinaire totaalbeleving is te vinden. Originele recepten, culinaire wandelingen en nu dus ook nostalgische unieke kopjes, schotels en borden en schalen.
Lauren plateau marcelineke 250x300 - Kookmeisje presenteert: antiek op tafel
Bourgondisch totaalplaatje
Anne-Ruth boort hiermee wellicht een mooie niche aan, omdat ze de enige culinair blogger van Nederland is die naast het recepten ook de mogelijkheid tot een bourgondisch totaalplaatje biedt. Met de opening van de shop, kun je Anne-Ruths gerechten nu thuis op een identieke bordje serveren als gefotografeerd en gepresenteerd door het Kookmeisje.

Persoonlijk verhaal
Het antiek en brocante aardewerk en porselein is allemaal even bijzonder en achter elk prachtig item gaat een persoonlijk inkoopverhaal van het Kookmeisje schuil. Ook is elk item voorzien van tips voor bijpassende recepten. Van brocante Franse borden tot Belgische kop en schotels, overigens alle voorzien van een Franse meisjesnaam, je vindt ze bij het Kookmeisje.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress