Cookbooks Cooking in a great kitchen! Design Kitchen Gadgets Make your home your own Wanna eat out?

Kookwalhalla

image005mg1 300x71 - KookwalhallaHobbykok of professional, ze slagen allemaal bij de allergrootste kookwinkel van Nederland. Kookpunt verkoopt alles wat denkbaar is op het gebied van koken; in de winkel of via de webshop. Van illustere kookhulpen als een maïsstripper, een snijplankorganiser of een soyamelkmaker tot beproefde kookapparatuur als een Magimix mixer, een AGA fornuis of een Big Green Egg barbecue. Daarnaast biedt dit kookwalhalla regelmatig workshops en kookdemonstraties aan, is er een complete bibliotheek aan kookboeken te vinden en kunnen klanten in de winkel aanschuiven in de nieuwe Kookpunt Kantine voor een broodje of een kop soep.

Kookpunt is een familiebedrijf dat een begrip is in Rotterdam en ver daarbuiten. Je kunt het op kookgebied zo gek niet bedenken of Kookpunt verkoopt het, in de winkel of via de webshop. Keukengerei, bakproducten, keukenapparatuur, koffiemachines, barbecues en koekboeken, het assortiment is gigantisch. Maar Kookpunt is ook een plek waar kennis gedeeld wordt door middel van cursussen, demonstraties en workshops.
Kookpunt winkel LR 1mg 300x200 - Kookwalhalla
Messen
Messen nemen nog steeds een belangrijke positie in de winkel in. Een prachtig aanbod van de beste kwaliteitsmessen in verschillende prijsklassen. Er zijn messen van het eigen merk, Japanse, Duitse en Franse messen en keramische exemplaren. In de winkel staat een expert klaar om advies te geven over het te kiezen mes. Heel bijzonder was een messenset van Nesmuk met een prijskaartje van maar liefst 55.000 euro! En omdat messen scherp moeten zijn, kun je bij Kookpunt nog steeds je messen laten slijpen door een vakman of een keuze maken uit het aanbod messenslijpers.

Keuken
Van snijplank tot fornuis, Kookpunt biedt alles wat in een keuken nodig is, zowel de apparatuur als het keukengereedschap. De medewerkers van Kookpunt kunnen u helpen bij het kiezen van prachtige fornuizen van onder meer AGA, Boretti, La Cornue, Viking en meer. Maar ook voor afzuigkappen, kookplaten, koelkasten, ovens, klimaatkasten en warmhoudlades kun je terecht bij Kookpunt.

Tafelen
Een mooi bereid gerecht verdient een prachtig gedekte tafel en ook daarvoor biedt Kookpunt alles wat de gastheer of gastvrouw zich maar wensen kan. Er zijn prachtige serviezen te vinden, maar ook bestek, kaasplanken, karaffen en glaswerk ontbreken niet. Ook bakfanaten weten het allang: het meest volledige aanbod van bakproducten vind je bij Kookpunt. Fondant in allerlei kleuren, ieder denkbare vorm (van tulp tot kathedraal), maatbekers, smaakextracten, spuitzakken, deegrollers, cupcake papiertjes en ga zo maar door.
Kookpunt winkel LR 2mg 300x200 - Kookwalhalla
Kookboeken
Iedere kookliefhebber verslindt ze: kookboeken. Kookpunt heeft een bibliotheek met daarin ruim 2000 titels. Bijzondere titels over minder bekende keukens en speciale technieken. De kookboeken zijn uiteraard ook online te bestellen. Info: www.kookpunt.nl

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress