Make your home your own

Krachtvoer voor hortensia

Pokon App WEB 205x300 - Krachtvoer voor hortensiaDe hortensia is één van de populairste tuinplanten van Nederland. Goed nieuws: Pokon heeft haar hortensiavoeding vernieuwd. Behalve de plant wordt tegelijkertijd ook de grond verbeterd. Met krachtvoer voor hortensia versterk je de plant en dat resulteert in een extra rijke en lange bloei! Bijkomend effect: een gezonde plant is nauwelijks gevoelig voor ongedierte en ziektes…
Pokon Hortensiavoeding 002 WEB 200x300 - Krachtvoer voor hortensia
De hortensiavoeding (v.a. ca. € 2,49) bevat onder meer ijzer en magnesium. IJzer zorgt voor de mooie volle kleur van de bloemen, magnesium voor gezonde, groene bladeren. Organische stoffen verbeteren de bodem. De grond wordt lichter, luchtiger en houdt beter voeding en vocht vast. De natuurlijke mineralen voegen ook sporenelementen toe die de grond rijker maken en daarmee de plant ook nog eens beter laten groeien.
Pokon Hortensiavoeding 003 WEBmg 300x234 - Krachtvoer voor hortensia
Makkelijke maaltijd
De beste periode om te voeden is van maart tot en met juni. Dat gaat heel eenvoudig: Je strooit de voedingskorrels aan de voet van de plant. Meng de korrels door de bovenste laag van de grond en geef water om de werking direct op gang te brengen. Hortensia’s zijn wel dorstige planten; als ze er slapjes bijstaan, is het hoog tijd om water te geven. Doe dit aan de voet van de plant zodat de wortels het water kunnen opnemen. Het beste moment is vroeg in de ochtend of ’s avonds. Info: www.pokon.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress