Make your home your own

Kruidig gazon

Pokon Graslarven Weg 001 WEBmg 200x300 - Kruidig gazonGraslarven zijn funest voor het gazon. De insecten eten van de graswortels, met als resultaat een zwakke en lelijke grasmat. Goed nieuws, want een beetje Pokon doet wonderen. De groenspecialist introduceert Graslarven Weg!, een nieuwe gazonvoeding met een natuurlijk kruidenextract. Graslarven vinden de graswortels dan te ‘pittig’ van smaak en vertrekken. Belangrijk: Graslarven Weg! is geen bestrijdingsmiddel en veilig voor mens en dier.
Pokon Graslarven Weg 004 WEBmg 300x300 - Kruidig gazon
Als het gazon er niet meer frisgroen uitziet, kunnen graslarven als engerlingen en emelten de oorzaak zijn. Zeker wanneer er ook losliggende plaggen verschijnen. Die worden veroorzaakt doordat de larven graswortels van onderen afvreten en vogels wroeten naar deze insecten.
Pokon Graslarven Weg 008 WEBmg 200x300 - Kruidig gazon
Minder trek
Behandeling van het gras is belangrijk. ‘Graslarven Weg!’ (v.a. ca. € 6,49) van Pokon heeft een indirect effect op de larven van insecten die onder het gras leven. De wortels nemen de voeding met kruidenextract op en dat versterkt het afweersysteem van de grasplantjes. Graslarven hebben dankzij het kruidenextract minder trek in de graswortels en mijden een kruidig gazon. De voeding geeft daarnaast extra power aan het gras. Het gazon herstelt zich, kleurt weer groen en krijgt meer weerstand tegen ziekten en plagen.
Pokon Graslarven Weg 010 WEBmg 200x300 - Kruidig gazon
Gebruiksaanwijzing
Strooi de korrels gelijkmatig over het gazon. Besproei het gras daarna met water of strooi de korrels juist als er binnen 12 uur regen wordt voorspeld. Eventueel na drie maanden herhalen tot de overlast is verdwenen. Info: www.pokon.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress