Beauty

Kruidkunde voor de huid

zoiy herbal cosmetics softening hand creme marcelineke 213x300 - Kruidkunde voor de huidYaviva breidt uit met een bijzonder merk. ZoiY staat voor leven, plezier en liefde voor de natuur. De lijn bestaat uit vier luxe huidverzorgingsproducten, geïnspireerd op vrouwelijke kracht, traditionele kruidkunde voor de huid en natuurlijke schoonheid.
zoiy herbal cosmetics soothing night cream marcelineke 264x300 - Kruidkunde voor de huid
De verzorgingsproducten van ZoiY zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten. Meer dan 98{38c455d75a0fc80bc45819dc06eeaf52aa4379329a867b632ca7310b4a5ba9f1} van de werkstoffen heeft een natuurlijke oorsprong. Er worden geen dierlijke ingrediënten gebruikt en de producten zijn niet op dieren getest. Dit maakt ze bijzonder geschikt voor vegetariërs en veganisten. Bovendien zijn de producten vrij van minerale oliën, soja en palm(pit)oliën, siliconen, PEG, parabenen, ethanolamines, propyleen glycol en MIT. De producten van ZoiY zijn dermatologisch als ‘zeer goed’ getest, waardoor ze zelfs geschikt zijn voor mensen met een gevoelige huid.
zoiy herbal cosmetics vitalizing day cream marcelineke 300x220 - Kruidkunde voor de huid
Huidverzorging op basis van lupine
Extract van de witte lupine stimuleert het aanmaken van vetzuren en eiwitten in de huid. Al jarenlang benut men lupine vanwege de voedende en verzorgende eigenschappen. Door het combineren van traditionele kruidenkennis met wetenschappelijk onderzoek en productontwikkeling hebben de ZoiY producten een unieke samenstelling met plantaardige lupine extracten, voedende plantaardige oliën en vitamine E. Hierdoor zijn ze intens hydraterend, kalmerend en anti-ageing. De producten hebben een frisse, harmonieuze geur die doet denken aan een bloemenveld in de lente. Deze geur is exclusief voor ZoiY ontwikkeld door parfumeurs uit de Franse Grasse streek.
zoiy natuurlijke huidverzorging 2 marcelineke 300x96 - Kruidkunde voor de huid
Vier luxe huidverzorgingsproducten
De productlijn van ZoiY bestaat uit een dagcrème, nachtcrème, cleansing lotion en een handcrème. De opwekkende dagcrème  (€ 28,95) hydrateert, beschermt en vitaliseert de huid de hele dag door en zorgt voor een veerkrachtige, zachte en stralende huid. De nachtcrème (€ 29,95) zorgt ervoor dat de huid er ’s ochtends ontspannen, glad en jeugdig uit ziet. Omdat reiniging de basis is van een goede huidverzorging is er ook een cleansing lotion (€ 18,95) aan de productlijn toegevoegd. Deze reinigt de huid effectief maar mild. Onzuiverheden en make-up worden in een handomdraai verwijderd. De ZoiY handcrème (€ 9,95) verzorgt belaste en gestreste handen op een fluweelzachte wijze. De handcrème kalmeert, verzorgd en versterkt de huid en trekt snel in.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress